Možda se Pamela Anderson već duže vreme ne pojavljuje na velikom platnu, ali sada je ponovo postala glavna zvezda dobivši svojih "5 minuta slave" zahvaljujući svojoj legendarnoj frizuri koju je nosila devedesetih, a koja se sada vratila na velika vrata u daleko modernijem ruhu.

U pitanju je takozvani "Pammy updo", a poslednjih meseci Kim Kardashian je jedna od onih koja kosu stilizuje upravo na ovaj način. Meki pramenovi uokviruju lice, dok je kosa podignuta u visoku messy punđu.

Poseban akcenat ćete dobiti ukoliko krajeve kose, kao i šiške blago uvijete. Inače, koliko je frizura popularna svedoči i to što hešteg #pamelaandersonhair ima preko 6.3 miliona pregleda na TikToku.

Ovako nešto dobro izgleda nevezano za dužinu ili teksturu kose. S tim što oni koji imaju kraću kosu, neće dobiti toliko messy zadnji deo.

Kako se pravi "Pammy updo"?

Mreže su preplavljene različitim varijantama ove frizure, ali najpopularniji je klasičan stil.

Počnite tako što ćete uviti pojedinačne pramenove, dok ćete druge ostaviti prave. Kosu zavežite u messy bun punđu, ali pre toga izvucite prednje pramenove.

PAMMY UPDO JE FRIZURA KOJU ĆE OVE JESENI SVI NOSITI: Pravi se lako, a dobro pristaje svim dužinama kose TikTok/shaaynemarie

Nakon toga ukosnicama pričvrstite pramenove i naprskajte lakom za kosu. I to je to. Pammy updo je idealan kako za svečanosti, tako i za posao, a kako su ovu iconic frizuru ponele slavne trendseterke pogledajte na primerima u nastavku.