Apsolutna dominacija bob frizura nastavila se i tokom jeseni i nema nameru da se zaustavi ni tokom zime, a od svih stilova čini se da se izdvojio jedan koji ima sličan efekat kao što facelift ima na lice, odnosno čini kosu podmlađenom, zdravom, a vama vraća mladolikost i svežinu.

U pitanju je box bob koji se pojavio na radaru trendseterki još tokom proleća, a sada se, tokom zime, vraća u punom sjaju. Ovakav tip frizure izuzetno je lak za održavanje i "trpi" sve vrste stilizovanja i aksesoara.

To znači da ga možete nositi ravno isfeniranog, ili samo "izgužvati" sa malo pene, ili pak, za mekši look - uviti figarom ili bilo kojom tehnikom bez toplote.

Takođe, fantastično izgleda uz aksesoare poput traka za kosu, rajfova ili šnala, ili pak uz šešire i beretke koji će ove zime biti "must" kada je u pitanju stilizovanje.

Sjajna frizura za tanku kosu

Ono što box bob izdavaja od drugih je i to što vizuelno daje osežaj punoće, te je idealan izbor za tanku, beživotnu kosu. Takođe može izgledati stvarno veoma seksi i zanosno kad se krajevi stilizuju u formu neurednog vala.

Najbolja stvar kod box boba je njegova svestranost - može se ošišati na specifičan način tako da pristaje svakom specifičnom obliku lica. Možete isprobati stil sa šiškama ako imate duže lice, a ako je vaš oblik lica malo zaobljeniji, frizeri preporučuju duže prednje pramenove.

Bilo kako bilo, samo je na vama da pronađete stil koji vam najviše odgovara, i budite sigurni da ćete ove zime nositi najpoželjniju frizuru koju it devojke već obožavaju.