Kako sve više frizera otvara TikTok nalog, stvaraju se i oživljavaju različite verzije frizura - a od nedavno jedna posebno govori o našoj nostalgiji 90-ih. Kada je reč o svežim, novim hair trendovima, izgleda da se vraća Rachel frizura iz 90-ih koju je popularizovala Dženifer Aniston u seriji "Prijatelji".

Moderna Rachel frizura sada ima novo ime: C-Shape tj. the curve cut. Za razliku od one iz 90-ih godina, ova frizura je sada duža sa mekšim i nežnijim slojevima koji svakoj kosi daju živost. Lice uokviruju nonšalantni pramenovi različitih ružina, a "C" slovo u nazivu frizure oslikava isfeniranu kosu ka unutra.

Prednosti C-Shape frizure

Frizer za refinery29 kaže da C-Shape frizura daje kosi mekšu ivicu. Kao rezultat toga, izgleda prelepo isfenirana, ali je takođe odlična ako više volite da nosite kosu podignutu. „Tanki prednji krajevi mogu se izvući radi mekoće oko lica“, kaže Buller. "Mislim da je najbolja stvar u vezi sa stepenima za uokvirivanje lica to što su izuzetno raznovrsni za sve tipove kose, dužine i oblike lica." Upravo ovo je frizura za sve koji nisu fanovi onih strogih linija koje karakterišu bob frizure.

Nostalgija 90-ih

Ako želite potpuno da oživite vremena 90-ih, ovu frizuru možete ukrasiti dodacima koji su biti popularni pre 25 godina, a sada su ponovo preplavili kolekcije police. Tu konkretno mislimo na šnale kao i ukosnice. Kako bi slojevi u ovoj frizuri došli do izražaja možete ih i prošarati pramenovima. To će naglasiti teksturu kose i dati frizuri dimenziju. Stoga, ako tražite neko osveženje, znate šta sledeći put treba da tražite frizeru.

Video: Frizura za gustu kosu

Frizura u obliku U za gušću kosu Tiktok/nothangtw