Rihannaje zakoračila u novu plavu eru. Pevačica i modna/beauty preduzetnica nedavno je predstavila zlatno-plavu boju kose, koju je skupila u elegantnu nežnu frizuru tokom izlaska u Los Anđelesu. Ova nijansa odstupa od boje kose koje smo obično viđali na Rihanni u poslednjih nekoliko meseci - od karamel-kestenjaste do tamnoplave.

Plavi pramenovi su bili u oštrom kontrastu sa ostatkom monohromatskog crnog oufita poznate RiRi. Budući da je Rihanna već osvedočena trendseterka, jer sve što ona ponese ili isproba - IT devojke širom sveta slede, predviđamo da će ova Bunny blonde boja kose biti vodeća nijansa za proleće 2024.

profimedia-0859926676.jpg
GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Bunny blonde donosi nežniji pristup posvetljivanju, omogućavajući vam da eksperimentišete sa više svetlijih nijansi - mislite o pšenici, lanu i zlatnom odsjaju...

Sienna Miller i Poppy Delevingne odlične su reference za ovu trendi boju kose, a primetili smo i da Sofia Richie Grainge (očekivano) prati ovaj trend. U nastavku pogledajte još fotografija bunny blonde boje kose koje vas mogu inspirisati za proleće 2024!

 Izvor: ELLE/N.K.