Već krajem avgusta, upuštamo se u sezonsku 'regeneraciju' kose kada skraćujemo suve vrhove ispucale od sunca i mora, osvežavamo boju ili menjamo frizuru.

Ipak, ako želite da produžite vajb letnje frizure i kada pomalo zahladi, onda Linsday Lohan ima pravo rešenje za vas. Naime, glumica poznata po svojoj narandžastoj boji kose, jedna je od retkih koja kosu nije skratila u trenutno najpopularniji bob, već nosi duge pramenove koje je njen frizer Dimitris Giannetos sada stilizovao u frizuru koju je on nazvao 'churro' talasima.

Nešto svetliji od klasične bakarne, churro talasi inspirisani su španskom poslasticom koja se obično uvalja u cimet i šećer, a izgledom su blago 'talasasti', baš kao i talasi koje nosi Lindsay.

Nijansa podseća na raskoš jesenje prirode - negde između zlatnocrvene, jagodasto kestenjaste i nežnocrvene boje đumbira s prizvukom ili plavuše ili brinete, zavisno od vaših preferencija. Linsday definitivno više naginje plavuši.

Ova frizura je savršena za one koji nisu spremni na velike promene, a i dalje u svojoj kosi žele da osete letnju lepršavost i pomalo neuredan look.

 Izvor: Storybook.hr / ELLE / Tara Đukić