Sve što tokom ovog perioda tražimo jesu senzualne i tople note koje će nas svojim mirisiom opiti i ugrejati, a neke od njih na muškarce delovati kao afrodizijak. Novi mirisi na tržištu neminovno daju instant osećaj samopouzdanja i zavodljivosti, a na listi je nemoguće ne pronaći svoj favorit.

A ako do sada još uvek niste odabrali parfem koji koji je "tako vaš", pored predloga parfema za poklon dragim ljudima i autentičnih prirodnih mirisa, među novim parfemima sigurno ćete pronaći kompoziciju koju ćete želeti da nosite bez prestanka.

Fenty – Fenty Beauty

Dugoočekivani parfem brenda Fenty Beauty konačno je lansiran, a prve zalihe prodate su u rekordnom roku. Reč je o uniseks mirisnoj kompoziciji, u čijim su gornjim notama tangerina i borovnica, srce čine bugarska ruža, geranium i magnolija, a bazu mošus, vanila i pačuli.

fenty parfem
Fenty Beauty 

Signature – Sam Edelman

Prvi parfem Sama Edelmana je osvežavajuć i prozračan, ali i topao, što ga čini savršenim izborom za zimu. Miris se otvara cvetnim notama, koje dominiraju i u srcu parfema, dok su u bazi drvenasti tonovi.

SIGNATURE PARFEM
Signature 

Ébène Fumé – Tom Ford

Novi parfem iz Private Blend kolekcije savršen je za sve koji vole mistične i začinske mirise. Dominantna nota je esencija drveta Palo Santo za čiji se miris i dim veruje da čiste od negativne energije, a upotpunjena je ebanovinom koja simbolizuje raskoš i luksuz. Ove snažne drvenaste note savršeno su izbalansirane mirisima ruže i kože.

Novi parfem iz Private Blend kolekcije
Tom Ford 

Chloé Naturelle – Chloé

Za one koji tragaju za adekvatnim zimskim parfemom za svaki dan, nova verzija iz Chloé Signature linije može biti pravi odgovor. Reč je o cvetnom parfemu čiji je glavni sastojak organska ruža na koju se nadovezuju note nerolija, sveže citrusne esencije cedrata, crne ribizle, mimoze i kedra.

nova verzija iz Chloé Signature
Chloe 

Mumbai Noise – Byredo

Mumbai Noise od Byreda je miris inspirisan energijom indijske metropole. U pitanju je drvenasto-začinski miris s notama tamjana, zapaljenog drveta, čaja, kafe i zrna tonke.

Mumbai Noise od Byreda miris
Byredo 

Cedar Violet – Aerin Beauty

Još jedna odlična opcija za sve koji vole da nose cvetne mirise tokom zime. Parfem je inspirisan Adirondak planinama, koje se nalaze u severnom delu Njujorka, a kombinuje list ljubičice sa zemljanim amberom, sandalovinom i kedrom.

Cedar-Violet-Aerin-Beauty.jpg
Aerin 

Spell on You – Louis Vuitton

Romantičan i ženstveni parfem odličan je izbor i za dnevne i za večernje varijante. Sadrži note irisa, ruže, jasmina, cveta bagrema i mošusa koje mu daju mističan karakter.

ženstveni parfem odličan je izbor i za dnevne i za večernje varijante.
Louis Vuitton 

Eilish – Billie Eilish Fragrances

Još jedan debitantski parfem, ovog puta s potpisom muzičke zvezde Billie Elisih. U pitanju je kompozicija koja miriše na vanilu, a upotpunjena je začinskim i notama kakaa. Parfem je rasprodat ubrzo nakon lansiranja, a da biste došli do bočice potrebno je da se upišete na listu čekanja.

Parfem s potpisom muzičke zvezde
Ellish 

Voce Viva Intensa – Valentino

Nova, intenzivna verzija Voce Viva parfema može se opisati kao ženstvena i senzualna kompozicija što je čini odličnim izborom za zimske dane. Odvažni cvet narandže i raskošni absolut jasmina osveženi su citrusnim akordom dok je bazi komozicije dvostruka doza burbon vanile.

intenzivna verzija Voce Viva parfema
Valentino