Bella Hadid je pre nekoliko godina proglašena ženom s najlepšim licem na svetu, a mnogi je smatraju i devojkom najpravilnijih crta lica koje podnose svaki make up. Naime, Belline oči, obrve, nos, usne, brada, vilica i oblik lica izmereni su i najbliži su grčkoj viziji savršenstva.

Ipak, čini se da proslavljena manekenka ima i neke trikove u rukavu kada je u pitanju konturisanje i naglašavanje crta lica.

Bella Hadid ima odličan trik za nanošenje hajlajtera na viličnu kost.
Instagram 

Ona je često predvodnica mnogih novih trendova, a sad je sve oduševila trikom koji primenjuje za naglašavanje vilice, čime postiže nežniji izgled lica.

Naime, Bella nanosi hajlajter na iznenađujuće mesto, a rezultat je zaista zadivljujući.

Vrlo posebnom tehnikom korišćenja hajlajtera Bela dobija sasvim novi efekat na svom licu. Korisnici TikToka naprosto su oduševljeni novom tehnikom njegovog korišćenja kojom se ističe linija vilice.

Šminkanje tiktok/rachelocoolmua

Jedna TikTokerka je primetila upečatljiv odsjaj na liniji duž vilice na Belinim nedavnim snimcima, što je odmah inspirisalo da i sama to isproba. Uz pomoć svetlucavog hajlajtera, koji stavlja preko vilične kosti i zatim dobro "izblenda" prstima, dobila je sličan efekat koji je sve oduševio.

Ovaj trik ubrzo je postao hit i dostigao je više od 1,7 miliona pregleda.