Često se govori da je Jennifer Lopez pronašla tajnu večne mladosti: čini se da se s godinama pevačica uopšte ne menja. Glavna tajna njene lepote je savršeno glatka i blistava koža, naglasak na jagodicama i atraktivnom izgledu.

Iako je prva asocijacija na Jennifer Lopez njeno telo u obliku peščanog sata, ono što svima upada u oči je i njena lepota koju uvek naglašava šminkom. U većini prilika JLo naglasak stavlja na oči, dok joj je lice nežno konturisano.

Šminka Jennifer Lopez najčešće se je u sjajnim bronzanim nijansama.
Profimedia 

Šminka Jennifer Lopez najčešće se radi u sjajnim bronzanim nijansama. Zavisno od intenziteta, takav make up je savršen i za dnevni i za večernji izgled, čini lice mekšim i atraktivnijim.

Za sve dame koje nisu sigurne kojim nijansama mogu istaći svoje kestenjaste oči, te pomoću šminke izgledati mlađe, predlažemo da pogledaju kako to radi Jennifer.

1. Naglašene oči

Ikona crvenog tepiha nepogrešivo bira šminku, kao i snažan smokey eyes i rumenilo koje daje facelifting efekat na licu.

2. Zanimljiva tehnika na očima

Cut crease tehnika obogaćena naglešnim linijama i bojama je nešto što i JLo tera na prijatan izlazak i komfor zone.

3. Bronzani look

Ono po čemu je Jennifer Lopez prepoznatljiv svakako su bronzani tonovi, a usne u nude nijansi savršeno kompletiraju ceo look.

Jennifer Lopez je prepoznatljiva po bronzanim tonovi koji najlepše ističu žensku lepotu.
Shutterstock 

4. Eyeliner

Poznata olovčica koja najbolje ističe i ocrtava oblik oka je svakako ajljaner koji JLo obožava čak i u unutrašnjem delu oka.

5. Black eyes

Super dramatičan look na očima obično je uvek ispraćen nude nijansom ruža.

Jennifer Lopez obožava naglašene oči i rumenilo koje joj vizuelno podiže lice.
Shutterstock