Fashion weekovi su zvanično završeni još pre nekoliko dana, a ova sezona nam je definitivno pokazala zadivljujuće beauty look-ove koje jedva čekamo da kopiramo.

Verujemo da, kako sasvim sigurno nemaju baš svi savršenu kožu, nas uvek intrigira kako poznatim šminkerima u backstage-u revija uvek polazi za rukom da postignu besprekoran makeup.

Istraživajući godinama najviše novolansirane proizvode, čitajući jedan članak shvatam da su promene u beauty segmentu Fashion week-a mizerne.

Prate i osluškujući beauty insajdere u stopu, jasno je primetno da se većina njih oslanja na proizvode koje su otkrili pre xy godina i ne nameravaju da ih zamene novim proizvodom koji slavi veliki hype, naročito na socijalnim mrežama.

Nastavite da skrolujete za insajderske kozmetičke proizvode koje poznati šminkeri koriste godinama.

1. Dior Dior Addict Lip Glow

Balzami u boji su među omiljenim proizvodima koje šminkeri koriste na Fashion week-u zbog stalnih promena šminke koje prilično mogu da osuše usne modela. Osim što neguju usne, ovi tonirani balzani ostavljaju suptilnu i svežu boju koja daje pridonosi prirodnom izgledu.

sim što neguju usne, ovi tonirani balzani ostavljaju suptilnu i svežu boju koja daje pridonosi prirodnom izgledu.
dior 

2. MAC Studio Face & Body Foundation

Gotovo da ne postoji šminker u backstage-u koji u svom makeup koferu ne poseduje bočicu Face & Body pudera od MAC-a. Ima blagu prekrivnu moć koja tek toliko ujednačava ten, a odličan je jer je, kao što mu i sam naziv kaže, pogodan i za lice i za telo.

Gotovo da ne postoji šminker u backstage-u koji u svom makeup koferu ne poseduje bočicu Face & Body pudera od MAC-a
MAC 

3. Weleda Skin Food

Kada su u pitanju prajmeri ​​za šminku, ova bogata krema za lice je bez premca zahvaljujući hidriranosti koju ostavlja. Šminkeri se kunu u ovaj proizvod, a najviše zbog činjenice da nakon nanošenja ostavlja second-skin finish.

Šminkeri se kunu u Weleda Skin Food kremu zbog činjenice da nakon nanošenja ostavlja second-skin finish.
cultbeauty.co.uk 

4. Embryolisse Lait-Crème Concentré

Još jedan omiljeni prajmer, jeste svakako francuska Embryolisse krema koja hidrira kožu pre nanošenja šminke i eliminiše suve delove na licu i sprečava nastajanje mrlja od pudera.

Embryolisse krema hidrira kožu pre nanošenja šminke i eliminiše suve delove na licu.
cultbeauty.co.uk 

5. Bioderma Sensibio Cleansing Micellar Water

Ne samo da se modeli zaklinju u ove stvari za brzo i lako uklanjanje šminke između izmena, već micelarnu vodu šminkeri često imaju pri ruci kako bi popravili sve greške.

Micelarna voda je obavezan proizvod u koferu šminkera na Fashion Week-u.
Bioderma 

6. Carmex Lip Pot

Balzami za usne mogu biti skupi, ali beauty insajderi znaju da ne postoji ništa bolje od dobrog starog Carmex-a.

Balzami za usne mogu biti skupi, ali beauty insajderi znaju da ne postoji ništa bolje od dobrog starog Carmex-a.
Carmex 

7. By Terry Brightening CC Serum

Ovaj serum se često nalazi u koferima šminkera zahvaljujući višestrukim namenama. Možete je naneti i ispod pudera za blistavu završnicu ili kao dodatak sjaja na istaknutima tačkama na licu, ključnim kostima ili ramenima.

Ovaj serum se često nalazi u koferima šminkera zahvaljujući višestrukim namenama.
spancenk.com 

8. 111Skin Rose Gold Brightening Facial Treatment Mask

Nimalo nije čudno u backstage-u videti kako modeli šetaju okolo sa maskama za lice koje im pripremaju kožu i daju joj blistav sjaj i potrebnu hidrataciju. 111Skin maska za lice sa ekstraktom ruže i 24-karatnim zlatom je jedna od maski koje šminkeri favorizuju zbog načina na koji zaglađuje i hidrira kožu.

111Skin maska za lice sa ekstraktom ruže i 24-karatnim zlatom je jedna od maski koje šminkeri favorizuju zbog načina na koji zaglađuje i hidrira kožu.
cultbeauty.co.uk