Nekada je prva asocijacija na ''parfeme za starije žene'' bila - ruža. Tako su najčešće mirisale naše mame i bake, utkajući ovaj cvet duboko u naša sećanja iz detinjstva. 

Vremena su se promenila - žene su postale emancipovanije, osvešćenije, samosvesnije, a samim tim, promenio se i naš ukus. Sada znamo da godine nisu prepreka ni za šta, bilo da je u pitanju stil ili nega. Kratka haljina, visoke potpetice ili crveni ruž? Možete da ponesete apsolutno sve što poželite ako se u tome osećate dobro.

Ono što imaju žene preko 50 godina, a nemaju one u 20-im, jeste mudrost, iskustvo, samopouzdanje, kredibilitet i izgrađen stil u svakom smislu, te upravo to treba da otelotvoruju parfemi koje nose. One su i dalje moderne i svoje, a ne robuju trendovima. One neguju kvalitet i postojanost više od puke spoljašnjosti. Zbog toga, one najviše vole vanvremenske parfeme.

U nastavku donosimo 10 najboljih parfema za žene preko 50 godina.

1. Lancome La Vie Est Belle L’Eau de Parfum

Voćni klasik Lancome La Vie Est Belle budi najbolje u vama - opojan mladalački duh koji ste sačuvali, te prefinjen ukus koji ste vremenom stekli. U pitanju je mešavina crne ribizle, pralina, vanile i pačulija.

Voćni klasik Lancome La Vie Est Belle budi najbolje u vama - opojan mladalački duh koji ste sačuvali, te prefinjen ukus koji ste s godinama stekli. U pitanju je mešavina crne ribizle, pralina, vanile i pačulija.
Lancome 

2. Chloe Eau de Parfum by Chloe

Mekano puderasto cveće biće vaša omiljena dnevna nota.

Chloe Eau de Parfum by Chloe je puderasto cvetni parfem.
Chloe 

3. CHANEL N°5 Eau de Parfum

Vanvremenski i kultni CHANEL parfem omiljen je elegantnim i sofisticiranim ženama širom sveta. Jedan od retkih parfema sa kojim ne možete da pogrešite ni u jednoj prilici.

Vanvremenski i kultni CHANEL NO5 parfem omiljen je elegantnim i sofisticiranim ženama širom sveta.
Chanel 

4. Libre Eau De Parfum by Yves Saint Laurent 

Topli cvetni miris sa notama lavande i marokanskih cvetova narandže idealan je za žene koje zrače moći i životnim iskustvom, a nije naodmet da testirate i njegovu noviju Intense verziju.

3614272648418.jpg
YSL 

5. Soleil Neige by TOM FORD

Soleil Neige posvećen je ženama 21. veka koje idu u korak sa vremenom, brišući predrasude, stereotipe i nametnute društvene šablone. Istovremeno je mladalački, moderan, elegantan, a jednom rečju - očaravajući. 

Soleil Neige posvećen je ženama 21. veka koje idu u korak sa vremenom, brišući predrasude, stereotipe i nametnute društvene šablone. Istovremeno je mladalački, moderan, elegantan, a jednom rečju - očaravajući.
Tom Ford 

6. Si Eau de Parfum by Giorgio Armani

Jedan od najpopularnijih parfema na svetu želeli bi da nose svi. Ipak, mlađe dame zaboravljaju da je za neke stvari potrebna zrelost, te da treba da sačekaju pravo vreme. To je slučaj i sa ovim neverovatno otmenim voćno-cvetnim parfemom, koji čezne za iskustvom i samopouzdanjem žena preko 50 godina. Upravo je zbog toga njegovo zaštitno lice Cate Blanchett.

Si Giorgio Armani je kao stvoren za starije žene.
Armani 

7. Romance by Ralph Lauren

Počinje svežim mirisom ruže i jasmina, a zatim prelazi u drvenu parfemsku bazu koja podseća na udobnost toplog zagrljaja. Svi će obožavati da budu u vašem okruženju zbog njega!

Ralph Lauren Romance počinje svežim mirisom ruže i jasmina, a zatim prelazi u drvenu parfemsku bazu.
Ralph Lauren