Ukoliko želite ovog leta da se vratite sa odmora sa najlepšim tenom ikada, verujemo da ste već ozbiljno krenuli sa pripremama za nadolazeći odmor.

Sigurno smo da ste već sada u potrazi za novim modelima kupaćih kostima koji će istaći vaš preplanuli ten. Međutim, ukoliko volite sunčanje i bronzani ten, verujemo da ste ovih dana u potrazi za marmeladama i pekmezima za sunčanje, a koji su inače imperativ kada želite da pospešite ubrzate ceo proces tamnjenja kože.

Veoma je bitno da izaberete pravu marmeladu za sunčanje ukoliko želite lep ten.
Shutterstock 

U nastavku vam donosimo naših 5 favorita koji garantuju preplanuli ten, a koje bez problema možete koristiti uz kremu sa zaštitnim faktorom...

1. Afrodita SUN CARE Marmelada EXPRESS

Afrodita SUN CARE Marmelada EXPRESS obezbediće vam lepu i tamnu kožu.
Lilly.rs 

Zahvaljujući ovoj marmeladi veoma brzo ćete postići preplanuli ten. S ekološkim maslacem od kakaa, ekstraktima šargarepe i oraha, 100 % prirodnim uljima osigurava izuzetno brzo postizanje prirodne preplanulosti, kožu bogato neguje, čini je mekom i sjajnom.

2. Biobaza Sun pekmez za sunčanje sa ljubičastom šargarepom

Biobaza Sun pekmez sa ljubičastom šargarepom će vam pomoći da dođete do ujednačenog preplanulog tena.
Lilly.rs 

Ova formula potpuno je prirodna,a veoma brzo ćete postići taman i ujednačen ten. Obogaćena je ekstraktom "crne kraljice" - ljubičaste šargrepe, riznicom anotcijaninima i beta-karotenom, snažnog antioksidativnog delovanja, potpomaže pripremu kože za izlaganje suncu. Uz hranljiva ulja masline, nevena i oraha, i vitamin E koža će i tokom sunčanja biće zaštićena od isušivanja i prevremenog starenja. Lako maziv, pekmez je ugodan na koži kojoj pruža kraljevski sjaj već nakon par dana sunčanja.

3. MULTIACTIV Care&Protect Marmelada za ubrzano tamnjenje

MULTIACTIV Care&Protect Marmelada daće vašoj koži prirodnu preplanulost.
Lilly.rs 

Marmelada za ubrzano tamnjenje sa neodoljivim tropskim mirisom hrani i neguje kožu dajući joj bronzanu preplanulost. Sadrži pažljivo odabranu kombinaciju prirodnih aktivnih sastojaka, ši butera, jojobinog, karotenskog ulja i vitamina E koja odlično vlaži i omekšava kožu i sprečava njeno isušivanje. Idealno je za negu kože pre i posle sunčanja.

4. Top Ten Hawaiian Cocktail marmelada za tamnjenje

Top Ten Hawaiian Cocktail marmelada je osmišljena za brzo tamnjenje i postizanje ujednačenog, prirodno-bronzanog tena sa diskretnim svetlucavim efektom.
Lilly.rs 

Lagana tonirana emulzija marmelada-pekmez za sunčanje je osmišljena za brzo tamnjenje i postizanje ujednačenog, prirodno-bronzanog tena sa diskretnim svetlucavim efektom. Obogaćena je prirodnim ekstraktnim uljima šargarepe (beta-karoten) i smilja, snažnog antioksidativnog djelovanja, koji potpomažu pripremi kože za izlaganje suncu. Uz hranjiva ulja masline, nevena, oraha, te kako putera i vitamin E koža će tokom sunčanja biti zaštićena od isušivanja i prevremenog starenja. Lako se nanosi, veoma je prijatna na koži, kojoj pruža prirodni bronzani ten, već nakon par dana sunčanja.

5. BIOBAZA SUN pekmez za brzo tamnjenje i bronzanu put

BIOBAZA SUN pekmez daće vašoj koži sjaj i hidrataciju.
Lilly.rs 

U pitanju je pekmez bogat betakarotenom i taninima iz ulja oraha, i negujućim uljima nevena i masline koje koža obožava. Pružiće joj sjaj i hidrataciju i podstaknuti intenzivno tamnjenje i postizanje bronzane puti. Nakon nanošenja koža je svilena, meka i lagano tonirana.