Bez obzira na to da li ove zime želite da se transportujete na neko egzotično mesto ili da odmor produžite u nekoj metropoli, ovih 10 najlepših parfema ostvariće svaki vaš scenario. 

1. Chloe Atelier des Fleurs Lavanda Eau de Parfum

Svaki miris u ovoj kolekciji ručno su birali majstori parfimeri. Inspirisan nežnim i laganim cvetom lavande, ovaj parfem miriše sveže kao novi buket koji unesete u svoj dom.

Chloe Atelier des Fleurs Lavanda Eau de Parfumsvaki miris u ovoj kolekciji ručno su birali majstori parfimeri. Inspirisan nežnim i laganim cvetom lavande, ovaj parfem miriše sveže kao novi buket koji unesete u svoj dom.
Chloe 

2. Gucci Flora Gorgeous Gardenia

Poput šarene šećerne vune, ovaj razigrani miris napravljen je na voćnom koktelu gardenije, crvenog bobica i kruške, i vodi vas na neki od pariskih vrteški u bajkovitom parku.

Gucci Flora Gorgeous GardeniaPoput šarene šećerne vate, ovaj razigrani miris izgrađen je na voćnom koktelu gardenije, crvenog bobica i kruške i vodi vas na neki od pariskih vrteški u bajkovitom parku.
Gucci 

3. Burberry Her Blossom Eau de Toilette

Zamislite sebe kako šetate londonskim Green parkom, a miris božura i cvetova šljive vas obuzima. Ovaj parfem vam omogućava da oživite taj san.

Burberry Her Blossom Eau de ToiletteZamislite sebe kako šetate londonskim Green parkom, a miris božura i cvetova šljive vas obuzima. Ovaj parfem vam omogućava da oživite taj san.
burberry 

4. Yves Saint Laurent Mon Paris Intensément Eau de Parfum

Da se strast, požuda i vrtlog letnje romanse drže u bočici, to bi bila ova.  

Yves Saint Laurent Mon Paris Intensément Eau de ParfumDa se strast, požuda i vrtlog letnje romanse drže u bočici, to bi bila ova.
Yves Saint Laurent 

 5. Maison Margiela REPLICA Beach Walk

Ovaj letnji miris može se sažeti u jednom opisu: U pitanju je savršena mešavina slanog vazduha na plaži, sa nagoveštajem kreme za sunčanje (na dobar način) i čistog čipkanog veša na suncu.

Maison Margiela REPLICA Beach WalkOvaj letnji miris može se sažeti u jednom opisu: To je savršena mešavina slanog vazduga na plaži, sa nagoveštajem kreme za sunčanje (na dobar način) i čistog veša na suncu.
replica 

 6. Acqua Di Parma Chinotto di Liguria

Sama bogata plava bočica budi sećanja na šetnje obalom i sveža letnja jutra. Uzbuđujući miris nanesite na celo telo kako bi vas u mislima preneo na obalu Italije. 

Acqua Di Parma Chinotto di LiguriaSama bogata plava boca budi sećanja na šetnje obalom i sveža letnja jutra. Uzbuđujući miris nanesite na celo telo kako bi vas u mislima preneo na obalu Italije.
Acqua Di Parma 

7. Narciso Rodriguez Ambree

San letnje noći. I dana. I večnosti. Luksuzan, ali nežan, mekan i kremast, miriše na zlatne plaže Sen Tropea, koktele, i fensi modne komade.

Narciso Rodriguez AmbreeSan letnje noći. I dana. I večnosti. Luksuzan, ali nežan, mekan i kremast, miriše na zlatne plaže Sen Tropea, koktele, i fensi modne komade.
Narciso Rodriguez 

 8. Diptique Eau Capitale Eau de Parfum

Diptique je kreirao miris koji savršeno oličava Grad svetlosti sa jarkim mirisom koji otelotvoruju bergamot, pačuli, ružičaste bobice i ruža.

Diptique je kreirao miris koji savršeno oličava Grad svetlosti sa jarkim mirisom koji otelotvoruju bergamot, pačuli, ružičaste bobice i ruža.
Diptique 

 9. Miu Miu Twist Eau de Parfum

Leto je drugi naziv za zabavu, a Miu Miu Twist parfem je kreiran za vaše najluđe avanture. Njegov voćno-cvetni miris će sigurno privući komplimente.

Leto je drugi naziv za zabavu, a Miu Miu Twist parfem je kreiran za vaše najluđe avanture. Njegov voćno-cvetni miris će sigurno privući komplimente.
miu miu 

 10. Cartier La Panthère Eau de Parfum

Ova aromatična mešavina gardenije, jasmina i grejpfruta je luksuzna i otmena poput večere u Dubaiju.

Cartier La Panthère Eau de ParfumOva aromatična mešavina gardenije, jasmina i grejpfruta je luksuzna i otmena poput večere u Dubaiju.
cartier