ELLE Srbija je najčitaniji modni magazin kako u Srbiji, tako i širom sveta, a pored mode, svakog 22. u mesecu donosimo različit spektar tema za osvešćenu, savremenu ženu: aktivističkih, beauty, lifestyle, dekor, i sl.

Ukoliko želite da vam svaki broj stiže na kućnu adresu, pretplatite se za samo 3.190 RSD, a na poklon ćete dobiti Smooth Bounce kremu. Sve informacije možete dobiti na tel: +381 11 63 57 268 ili e-mail: pretplata@adriamedia.rs.

Smooth Bounce

Smooth bounce je krema bogate teksture koja oporavlja hidrolipidnu barijeru, smanjuje transepidermalni gubitak vode i oporavlja kožu od spoljašnjih svakodnevnih stresora. Namenjena je suvoj, dehidiranoj i gruboj koži, ali takođe i onoj sklonoj aknama, te koži sa prvim znakovima starenja. U svom sastavu sadrži kompleks minerala, kompleks vitamina B, ekstrakt Centella asiatice, skvalan, pantenol i alantoin, čiji je cilj vraćanje energije koži na ćelijskom nivou, njen oporavak i hidratacija.

Ideja za Key Molecule brend nastala je iz želje da se koži pruži vrhunska nega preparatima proizvedenim od pažljivo biranih sastojaka i sirovina visokog kvaliteta te dokazane efikasnosti. Iza ove ideje stoji tim posvećenih farmaceuta koji svoje iskustvo i znanje iz oblasti kozmetologije koriste kako bi formulisali preparate koji će vašoj koži pružiti negu kakva joj je potrebna.

Minimalističke formulacije jesu osnov svakog našeg preparata i u njima ima mesta samo za one sastojke koji pomažu koži da bude zdrava i koji će omogućiti ključnim principima da se povežu, budu stabilni i bezbedni za upotrebu.

Iznos uplatite na račun: 265-1630310006386-66, poziv na broj: ELLE, svrha uplate: Pretplata na magazin ELLE, korisnik: Adria Media Magazine d.o.o. Kopiju uplatnice s narudžbenicom pošaljite na adresu: Poštanski pregradak 58, 11103 Beograd 4. Podatke možete poslati i na imejl pretplata@adriamedia.rs ili popuniti obrazac za pretplatu na sajtu www.adriamedia.rs.

Pretplata će krenuti od narednog broja zavisno od prijema vaših podataka. U cenu je uračunata poštarina.

Izvor: ELLE/ N.K.