Ravan stomak, vitke i vretenaste noge, oblikovane ruke i leđa - ko ne bi ovako hteo da izgleda tik pred leto? Nažalost, jedan od kritičnih delova tela svaka od nas, pa i one najvitkije, imaju problem sa donjim delom abdomena koji uvek ima barem malo viška.

Crop topovi, haljine uz telo, topići - letnje kombinacije nalažu da na plaži i festivalima moramo da izgledamo apsolutno besprekorno, a salo na stomaku koje nam pogoršava držanje nikako nije privlačno. Kako bismo leti mogli uživati u otkrivajućim prozračnim outfitima, potrebno je održavati liniju ne samo sada, već čitave godine.

Ipak, nikad nije kasno za zdrave navike te vam danas savetujemo da isprobate video Cassey Ho s fitness kanala Blogilates. Koristeći niz vežbi inspirisanih pilates tehnikom koje su svakako izazovnije nego što izgledaju, ova virtualna instruktorka već će nas u nekoliko nedelja redovnog vežbanja i rada na abdominalnim mišićima dovesti do primetne razlike.

Leto je idealno vreme da usvojite zdrave navike, ne samo u kontekstu vežbi već i ishrane. Obilje sezonskog voća i povrća kojim možemo začiniti svaki obrok, kao i generalno smanjiti letnji apetit, pomoći će nam da baš sada usvojimo dobre temelje zdravog načina života.