Pogledajte šta zvezde imaju da kažu o njihovom programu vežbanja i ishrane. Sigurni smo da će uspeti da vas motivišu da odete u teretanu ali i da zavolite sebe i svoje telo!

(Program ličnog trenera holivudskih zvezda: Vežbe prema građi tela)

Rihanna

"Kardio je ključ. Imam ličnog trenera koji putuje sa mnom ako imam veliki događaj koji se bliži. Vežbam svaki dan ali mi je potreban trener da me motiviše."

Kim Kardashian

"Zaista sam ponosna na svoje obline i nadam se da sve devojke sa oblinama prihvataju svoje telo takođe. Važno je vežbati i biti najbolja verzija sebe koja možeš biti, ali nikada ne treba da pomisliš da treba da budeš najmršavija devojka, da bi bila najlepša. Budi sigurna u sebe i sijaćeš."

Cara Delevingne

"Poenta je da budete seksi, bez obzira da li ste u donjem vešu ili ne, jer se sve zasniva na samopouzdanju. Znam da je to teško zato što svako ima neku vrstu nesigurnosti i svako se oseća slabo u nekom određenom periodu, ali zapamtite ovo: Kada muškarac primeti da je žena samouverena, bez obzira na to šta on radi, to je fantastična stvar koju možete videti, i to je ono što ja smatram da svakoj osobi daje dozu seksipilnosti."

(Savršen kućni trening: Do savršene linije za samo 10 minuta dnevno! (VIDEO))

Kate Hudson

"Ponekad se samo krećem i plešem svuda kako bih se dobro oznojila, a i zato što osećam da stvari treba da cirkulišu. Ali ja nisam zaluđena time. Moja tajna se krije u programu vežbanja poznatim kao Brazilian Butt Lift. Ova vrsta vežbi se najviše koncetriše na mišiće zadnje lože, zadnjice i butina. Druga vrsta vežbanja koju praktikujem je pilates."

Gigi Hadid

"Uvek govorim: Jedite sveže i zdrave namirnice kako biste bili u dobroj formi, a opredelite se za burger kako biste ostali razumni."

"Kada sam ušla u IMG agenciju, jedina stvar o kojoj sam razmišljala je: Ceo život sam bila sportista i zato postoji jedna stvar koju nikada neću uraditi, čak ako to znači odustajanje od svog sna. Ta stvar je da neću nikada biti premršava."

Jessica Biel

"Za mene, dovoljno sati sna, ispijanje veće količine vode, zdrava ishrana i uzdržavanje od alkohola su primarne stvari kojih se treba držati. Znam da je to ponekad dosadno, ali ako radite ove stvari, zaista ćete videti napredak jer one sigurno pomažu."

Ashley Greene

"Mnogo žena želi da bude veomo mršavo, ali ja ne želim da imam telo deteta. Želim da imam žensko telo koje je vitko i u dobroj formi. To je mnogo seksipilnije."

(5 najboljih Youtube videa za vežbanje u režiji najvećih fitnes gurua)

Khloe Kardashian

"Moje fitnes putovanje će doživotno trajati. Fitnes ne podrazumeva da treba da budete bolji od nekog drugog... Fitnes znači da treba da osetite napredak, tj. da budete bolji nego što ste nekada bili. Trenutno ja nisam tamo gde bih volela da budem i ko zna da li ću ikada biti. Ali moram da kažem da sam mnogo zdravija i zbog mojih aktivnih treninga, polako primećujem rezultate. Zdravo mišići, zdravo abs-u! Volim vas. Nadam se da ću uskoro sresti svoje abs prijatelje. (Da, obraćam se svojim mišićima. Nikada ih nisam srela ranije)."

Lea Michele

"Trening radim u onom trenutku kada osetim da to želim. Kod fitnesa je mnogo važnije da se osećam dobro i vodim računa o svom telu, nego da se uklopim u bilo koju vrstu modela ili nešto tome slično. Trudim se da dobro jedem, i zaista sve što radim je samo da osetim najbolje od sebe."

(Top Instagram profili za fitnes motivaciju)

Michelle Obama

"Za mene, vežbanje je mnogo više od fizičkog- vežbanje je i terapeutsko."

Jennifer Lopez

"Ja sam kao borac koji ide u veliki ring. Radim moj kardio i fitnes metodom Tracy Anderson. Ponekad kada dođem kući i ne osećam se najbolje, nateram sebe da odem u teretnu. Onda dođem kući, istuširam se, navučem na sebe najbolje krpice, dodam malo šminke, napravim frizuru i osećam se tako energično i odlično u svojoj koži."

Cameron Diaz

"Lično, ja volim teretanu. Volim da sam okružena ljudima koji su znojavi, trude se i fokusirani su na iste ciljeve."

(Poznati savetuju: 6 neobičnih tajni savršene forme)

Chrissy Teigen

"Vežbam ujutru. Uvek podsetim sebe kako se osećam zadovoljno posle toga i zaista nikada nisam zažalila. Moj favorit je balet inspirisan pokretima klase Physique 57."

Beyonce

"Radim mnogo stvari sa malim tegovima, poput ove: pustim pesmu koja mi se dopada i onda radim biceps pregibe sa bučicama za vreme trajanja pesme. Na na taj način najbolje sagorevam kalorije."

Tekst priredila: Kristina Milošev