Audrey Hepburn sinonim je za klasiku, eleganciju i bezvremenski stil. Pamtimo je kao modnu ikonu sa savršenim stilom i modnim ukusom, ali i kao izrazito vitku ženu koja se u ono vreme rasnih lepotica isticala svojom vretenastom figurom.

Glumica na prvi pogled možda nije delovala kao neko to svakodnevno uživa u hrani, ali filmska diva zapravo je obožavala da jede i posebno je uživala u ugljenim hidratima. Ničega se nije odricala, a tajna njene linije bila je umerenost i redovna fizička aktivnost.

"Ljudi misle da je imala poremećaj u ishrani, zato što je bila mršava, ali to nije istina. Volela je italijansku hranu i testeninu. Jela je puno žitarica, ne puno mesa, ali jela je sve po malo", rekao je njen sin Luca Dotti.

Ljubavni partner Robert Wolders koji je započeo vezu s Audrey 1980. godine otkrio je kako glumica nije nikada bila na dijeti.

"Hodali smo kilometrima. Uvek bi me nadmašila. Imala je zdrav metabolizam, ali nikada nije preterivala. Nije držala dijete. Za doručak smo jeli crni hleb s pekmezom, za ručak piletinu, teletinu ili testeninu, često s povrćem iz našeg vrta. Za večeru bismo često imali supu s piletinom ili povrćem. Nakon večere pojela bi čokoladu za kuvanje i popila prst-dva viskija", kazao je.

Izvor: Zadovoljna

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/