Svi znamo da je moda promenljiva. Ono što je bilo moderno prošle godine ne znači da će i ove. Međutim, postoje komadi koji će uvek biti u trendu, a svilene haljine su među takvim bezvremenskim klasicima.

Iako vreme govori drugačije, proleće nam polako stiže, a to najbolje vidimo i po aktuelnim kolekcijama u radnjama high street brendova koji u ponudi imaju komade rađene po poslednjem trendu.

Pod uslovom da volite sve što je novo i trendy, a ipak negujete klasičan stil, nova haljina u Zarinoj kolekciji biće ostvarenje vaših snova. Ova haljina je postala toliko popularna da ju je moguće videti na skoro svačijem Instagram profilu koji neguje modni sadržaj.

Ružičasta slip haljina koja ide do članaka postala je, a može da se nosi kako u prolećnim dnevnim kombinacijama uz patike i kožnu jaknu, tako i u najelegantnijim večernjim štiklama uz potpetice i profinjen nakit.

Slične modele možete da nađete i kod drugih high-street brendova - sa šlicom, V izrezom ili rukavima, a sve ih karakteriše lepršavost, minimalizam i savremeni chic.

Roze boja je nakon Valentino revije za jesen/zimu 2022. zvanično najpopularnija boja ove godine (a pogledajte i Chanel), te polako, ali sigurno preplavljuje street style, a influenserke je obožavaju jer čini da svako izgleda moderno i moćno.

Pronađite bar jedan komad u ovoj vedroj boji za predstojeće proleće.

Najpopularnija haljina iz Zare TikTok/ katiecung