Čini se kako je moto obuće ovog leta “Što više, to bolje”. Zahvaljujući vraćanju mode ranih 2000-ih i pojavljivanju Y2K stilova, konačno je došlo vreme da izađemo iz zone komfora kada je modni stil u pitanju.

Baš kao i po pitanju haljina, suknji i bluza, i na letnjim sandalama je boja itekako dobrodošla. Stoga slobodno preskočite klasiku i crne modele, a modne kombinacije upotpunite sandalama u boji.

Brojni modni influenseri su već otkrili da sandale u boji, te tako nailazimo na neke jednostavnije modele, ali i one značajno upadljivije. Kako god, izbor je zaista širok, a sudeći prema predvodnicama modnih trendova, s ove tri boje je nemoguće pogrešiti ovog leta.

Narandžasta

Uz sandale u narandžastoj boji, dobro raspoloženje je neizbežno. Sjajna i jaka boja simbolizuje optimizam i veselje te ima tu moć da svaki outfit podigne na viši nivo. Cipele otvorenih prstiju u trendi letnjoj nijansi su savršen komadi za hrabro 'color block' odevanje i mogu se kombinovati s ljubičastom ili ružičastom bojom.

Ako ipak volite nešto jednostavnije stajlinge, lako ih možete kombinovati s neutralnim bojama poput bele, krem ​​ili bež. Takva modna kombinacija izgleda tako klasično i elegantno, ali sa posebnim šik naglasakom zahvaljujući cipelama u boji.

Plava

Skrolovanjem po Instagram feedu u oči vrlo brzo upada i plava boja. Sandale u ovoj boji takođe su se svidele mnogim influenserkama, a ove sezone, pre svega, veoma su popularne jarke, gotovo svetleće nijanse koje imaju snažan uticaj na dobro raspoloženje. Uz plave sandale, svaki outfit, koliko god bio klasičan i ozbiljan, postaje vrlo cool.

Krem boja

Vrući trendovi donose ponešto i za minimaliste. Osim upečatljivih i jarkih tonova, trenutno je u trendu i krem ​​boja, posebno po pitanju sandala.

Cipele ove jednostavne i prefinjene nijanse simbolizuju lakoću leta i uvek izgledaju elegantno, sa ili bez potpetice.