Iako je teško pomisliti da bilo koji komad može skinuti kožne jakne sa vrha modnog trona, jedan model je to definitivno uradio i to u velikom stilu.

Uz štepanu jaknu kao omiljeni ležerni klasik,izdvojio se još jedan predlog! Naime, na listi najpopularnijih komada za prelazno razdoblje poslednjih godina ističe se još jedan efektan model.

Modne insajderke i trendseterke ga obožavaju, a ove godine ćete ga i sami poželeti u svom garderoberu. Naravno, reč je o udobnoj za nošenje, jednostavnoj za kombinovanje i efektnoj "avijatorki", odnosno shearling, ili pilot jakni.

S vunenim krznom iznutra i brušenom ili glatkom kožom spolja, avijatorke najčešće dolaze u krem ili smeđoj boji, ali ove sezone ističu se njihove verzije u jarkim bojama, kakve su u aktualnim kolekcijama predstavili renomirani street style brendovi poput Diesela ili Off-Whitea.

Spoj toplog materijala, zanimljive teksture, jednostavnih krojeva i trendi izgleda stvorili su savršene avijator jakne koje ćemo rado nositi tokom jeseni 2022.

Zara Aviatorke su sjajna alternativa klasičnim kožnim modelima.