Bela potkošulja već je nekoliko puta ove godine isticana kao must have komad u garderobi, pa ne iznenađuje što je u nedavno objavljenom Lystovom izveštaju Loewe Anagram majica proglašena jednim od najtrendi proizvoda za drugi kvartal 2023. godine.

Slobodno se može reći da je bela majica bez rukava postala statusni simbol, a toj slavi znatno je doprinela i majica s potpisom Prade koja bez obzira na cenu od 1000 dolara ne prestaje da bude viralna na društvenim mrežama, posebno TikToku. Ta je majica prvi put predstavljena na Prada reviji za jesen/zimu 22, gde se u trenu pretvorila u modnu senzaciju.

BELA POTKOŠULJA JE MUST-HAVE KOMAD ZA LETO 2023: Evo kako da je nosite poput influenserki na moderan i stylish način
Claire Guillon / Camerapress / Profimedia 

Svoju majicu za trku imaju i brendovi koji su pojam za tihi luksuz kao što su Bottega Veneta, te od nedavno i Saint Laurent. I upravo njihov model, izrađen od organskog pamuka, posebno oduševljava jer privlači nežnom bež nijansom, što majici pruža luksuzniji dojam, a privlači i malim YSL logotipom izvezenim na sredini grudi, rebraste površine majice.

Small-761275Y37EC9744_A.jpg
Saint Laurent 

Čini se da bela majica bez rukava više nikada neće biti isključivo sinonim za opuštene muške letnje outfite, već pre svega primer kako jedan beskrajno jednostavan modni komad može da doživi modnu slavu.

Saint Laurent Cassandre model majice dostupan je po ceni od 390 eura.

Small-761275Y37EC9744_H.jpg
Saint Laurent