ELLE Srbija je najčitaniji modni magazin kako u Srbiji, tako i širom sveta, a pored mode, svakog 22. u mesecu donosimo različit spektar tema za osvešćenu, savremenu ženu: aktivističkih, beauty, lifestyle, dekor, i sl.

Ukoliko želite da vam svaki broj stiže na kućnu adresu, pretplatite se za samo 3.190 RSD, a na poklon ćete dobiti Hyaluron Activ B3 kremu. Sve informacije možete dobiti na tel: +381 11 63 57 268 ili e-mail: pretplata@adriamedia.rs.

O POKLONU

S godinama koža se menja. Ćelije stare i koža funkcioniše usporeno. Dermatološke laboratorije Avène stvorile su Hyaluron Activ B3 kremu za obnovu ćelija, koncentrisanu sa 0,2% čiste hijaluronske kiseline (visoke i niske molekularne težine) i 6% niacinamida za delovanje na uzrok starenja i produženje života ćelija. Koža je zategnuta, zaglađena i blistava već nakon prvog nanošenja. Nakon 15 dana koža je obnovljena, čvršća, a bore su smanjene. 

KAKO SE PREPLATITI?

Iznos uplatite na račun: 265-1630310006386-66, poziv na broj: ELLE, svrha uplate: Pretplata na magazin ELLE, korisnik: Adria Media Magazine d.o.o. Kopiju uplatnice s narudžbenicom pošaljite na adresu: Poštanski pregradak 58, 11103 Beograd 4. Podatke možete poslati i na imejl pretplata@adriamedia.rs ili popuniti obrazac za pretplatu na sajtu www.adriamedia.rs

Pretplata će krenuti od narednog broja zavisno od prijema vaših podataka. U cenu je uračunata poštarina.