HALJINA EVE LONGORIE SAN SNOVA JE SVAKE ŽENE: Nestvarna kreacija Victorie Beckham sinonim je za ženstvenost i eleganciju

Eva Longoria pojavila se na venčanju Beckhamovih u jednoj od najlepših haljina, a ovog leta ovakve toalete biće najveći trend.

Profimedia

Možda je venčanje Beckhamovih bilo pre gotovo dve nedelje, ali čini se da je pažnju mnogih dama ukrala niko drugi do jedna od gošći - lepa glumica Eva Longoria, i to zahvaljujući haljini koju je ponela na ovaj prestižan događaj, a o kojoj još uvek ne prestaje da se priča.

Elegantna crna toaleta koju potpisuje Victoria Beckham jedna je od njenih najpopularnijih kreacija u kolekciji za proleće/leto 2022. godine, a prva ju je ponela upravo jedna od njenih najboljih prijateljica - Eva, koja je ovim modelom istakla sve ono što je najlepše na njenom telu.

Crna haljina koja prati siluetu tela, s izuzetno tankim bretelama oko vrata koje se sužavaju u otvoreni dekolte bili su formula za privlačenje pogleda, a cena haljina je oko 2000 dolara.

Eva doduše nije jedina koja je ponela ovakav model koji je na tronu najpoželjnijih već nekoliko godina. Nešto slično ponela je zvezda filmova o Harry Potteru, Emma Watson.

Jednu od verzija pokazala je na crvenom tepihu glumica Michelle Dockery, zvezda nove Netflixove serije "Anatomy of a Scandal".

Profimedia 

Međutim, ovaj izazovan, a u isto vreme i elegantan model može se naći i u raznim high street brendovima, ali i u nešto skupljim varijantama dizajnerskih modnih kuća poput Valentina i Saint Laurenta.

Varijaciju na temu možete pronaći i u Zari i to u različitim bojama, te je samo na vama koja haljina se najviše uklapa u vaš budžet, ali i stil.

Zara