Leonardo da Vinči koristio je četkice kako bi stvorio savršene nijanse na svojim remek-delima, poput „Mona Lize”. Mikelanđelo je uz pomoć svojih vernih alata iz mermera isklesao „Pijetu”, dok se Endi Vorhol u složenim procesima sito štampe okrenuo mastilu. U današnje vreme, umetnici se sve češće oslanjaju na mnogo praktičniji i napredniji alat za iskazivanje kreativnosti - pametni telefon.

Da li ste ikada poželeli da neku svoju zamisao ili skicu prenesete u digitalni format? Ili vas je možda inspiracija zatekla nespremne, pa je vaš telefon bio jedino na čemu možete zabeležiti svoje misli? Bez obzira da li je pretvaranje kreativnih ideja u stvarnost za vas posao ili hobi, moderni uređaji kakav je Samsung Galaxy S21 Ultra sa podrškom za S Pen olovku, omogućavaju crtanje rukom koje daje osećaj maksimalne prirodnosti, ali u digitalnom formatu. S Pen se može koristiti kao olovka, četka, kaligrafska olovka ili bilo koji drugi alat za pisanje ili crtanje, na najnovijem Samsung flegšip pametnom telefonu. Upravo tu opciju iskoristio je influenser i dizajner Vladimir Gašić, koji stoji iza brenda Sized2, za stvaranje najnovije kolekcije u bojama Galaxy S21 telefona.

U saradnji sa kompanijom Samsung, a koristeći svoj S21 Ultra i S Pen olovku, Vladimir je nedavno dizajnirao specijalnu, limitiranu kolekciju, koja predstavlja idealnu kombinaciju kvaliteta ova dva brenda.

„Uz pomoć svog pametnog telefona i S Pen olovke mogu da zabeležim svaku svoju skicu i dizajn. Takođe, opcija Zoom 100x mi pomaže da skicu zumiram i prepravim, ako sam negde možda pogrešio”, rekao je on.

U prepoznatljivom Sized2 stilu, ova kolekcija sastoji se iz streetwear komada u bojama telefona, što ljubiteljima mode omogućava da i njega tretiraju kao modni detalj i uklapaju ga sa odevnom kombinacijom.

vladimir-gašić-samsung
Press 

 Osim za dizajnere, Galaxy S21 Ultra može biti sredstvo rada i za fotografe, ali i sve ostale koji vole da zabeleže scene iz svakodnevnog života. Sa četvorostrukom zadnjom kamerom profesionalnog ranga, opremljenom senzorom od 108 MP i Space Zoom funkcijom koja omogućava uvećanje i do 100 puta, zadovoljiće čak i najzahtevnije i najiskusnije fotografe. Pored toga, 8K Video Snap funkcija omogućava izdvajanje fantastičnih fotografija direktno iz video zapisa, koji će biti stabilni i bez podrhtavanja, zahvaljujući Super Steady opciji.

vladimir-gašić-samsung
Press