U julu mesecu, glumica Jennifer Aniston je napisala esej koji je objavljen u američkom Huffington Postu, kada je javno priznala da je vremenom postala prezasićena tračevima o njenoj trudnoći, otkrivajući da takve konstantne spekulacije sugerišu da je žena na neki način nepotpuna, neuspešna ili nesrećna. Posebno ako nije u braku i nema decu. 

U ovom intervjuu, glumica je po prvi put govorila o svom privatnom životu, kao da je želela da osvesti mnoge ljude i da se suprotstavi neistomišljenicima, onima koji sude i provociraju.

Četiri meseca kasnije, Jennifer je uradila sličnu stvar, otkrivši u eksluzivnom intervjuu za Marie Claire da joj je u jednom trenutku bilo muka od osećanja stida, te da se zato odlučila na ovaj hrabri potez.

"Moj bračni status je bio osramoćen. Moj razvod je bio osramoćen; moje bradavice su bile osramoćene. Pitaš se "zašto samo žene gledamo kroz određene okvire? Zašto to slušamo?" Pomislila sam: 'Previše sam radila u svom životu i karijeri da bi me smatrali kao tužnu ženu bez deteta, zaključila je ona. 

I dok je pokazala svoje vidno nezadovoljstvo načinom na koji je javnost doživljava, ona je rešila i da se dotakne svog supruga Justina Therouxa koji joj je u svemu ovome bio potpuna podrška. 

"Zašto je on pravi za mene? Sve što znam je da se osećam obožavanom i kao da me vidi u celosti, bez obzira na situaciju. Obožavam ga. I istinski je dobra osoba. Boli me kad pomislim da bi ga iko ikada mogao da ga povredi", rekla je Jennifer.

Jen se hrabro bori sa spekulacijama o njenom životu ali se trudi da stvari dođu na svoje mesto, te je prokomentarisala novu fazu u svom životu i karijeri...

"Ovo je vreme kad nisam u potpunosti sigurna šta radim. Kao da se nalazim na raskršću pokušavajući da shvatim šta me inspiriše iz dubine duše. Ono što me pre pokretalo me ne pokreće više... Najveći izazov trenutno je da pokušam da nađem ono zbog čega mi srce peva."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/