Legenda mode, punka i aktivizma, Vivienne Westwood napustila nas je krajem godine, a svet neće prestati da prenosi njene velike modne, ali i životne lekije.

Naime, na početku 2018.  godine, proslavljena dizajnerkaje objavila osam saveta koji su zlata vredni. Nikada nije poštovala pravila, već ih je sama kreirala. Ono na šta sada stavlja akcenat jeste svet kao bolje mesto. 

Na Instagram Vivienne Westwood profilu su tako osvanuli plakati na kojima pozira uz razne natpise, koji se uglavnom bave političkim i društvenim temama.

Između ostalog, dizajnerka nas je podsetila da političari uglavnom nisu dobri ljudi koji rade u interesu naroda, da je interes planete Zemlje važniji od ekonomskih interesa, da se klimatske promene ne smeju ignorisati, a još jednom je ponovila i svoj poznati moto kad je reč o kupovini odeće - treba mudro birati, kupovati ređe i pobrinuti se da kupljeni komadi traju.

U nastavku pogledajte šta nam je poručila slavna kreatorka:

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/