Kada se radi broj koji je napola u staroj i napola u novoj godini, kreiranje istog uvek nosi neke posebne emocije i ponosno pravljenje retrospektive. Činilo se da smo na trenutak uspeli da udahnemo i izdahnemo od utisaka, tenzije, očekivanja i adrenalina zbog Elle Style Awardsa 2023, ali je bilo neophodno vratiti se na put i u formu ne bismo li vam na stranicama ovog broja preneli što realističniji osvrt na noć koja je zaslužna za spektakularnu završnicu godine. Mystical Forest Soireé bila je tema ovogodišnje Elle dodele nagrada u kojoj su sve zvanice na trenutak postale vile i vilenjaci izgubljeni u čudesnoj šumi u kojoj su se našli.

Posle toliko godina vratiti se u kultni Sava centar rekla bih da je posebna čast, pogotovo kada idete korak po korak u stvaranju svega.

Dobitnici, gosti, ambijent, dekoracija, kreativnost, iznenađenja i emocije. Svi koji blisko rade sa mnom znaju da se mojoj samokritičnosti teško nazire kraj, ali te noći sve je teklo baš onako kako treba. Sve što je ovaj tim zamislio jednostavno se nekako ostvarilo.

Od čudesnog zida iza kog se nalazila bina, Bože koji je svojim acapella nastupom izazvao buru emocija, naših omiljenih Boška i Marije koji su nas svojim vođenjem vratili na neke bitne momente svoje karijere, a naše prošlosti, ali i svih gostiju koji su sa nama delili taj trenutak i imali isto tako važnu ulogu. Sećam se da me je adrenalin toliko preplavio da veći deo vremena nisam provela u prostoriji, već u budućnosti ne bih li predvidela svaki trenutak i učinila ga savršenim. Ali, nije bilo potrebe da strepim jer je svaki već bio takav.

Zato ćete na narednim stranicama pronaći veliki izveštaj i, nadam se, osetiti makar delić atmosfere koju pokušavam da vam dočaram i rečima, kao i izjavama naših dobitnika koji su posebna karika u ovom bitnom lancu.

I sad kad završavam ovaj poslednji uvodnik u 2023. godini, radosno vam zahvaljujem na svoj pažnji i trenucima u kojima ste bili ili niste bili sa nama. Mnogo čemu nas je to naučilo. A pored vas, specijalna ljubav ide mom timu koji svakog trenutka srce ostavlja svemu što znači i simboliše Elle.

Do sledeće godine i u sledećoj godini - samo da nam je ljubavi.