Poznati modeli od Belle Hadid do Hailey Bieber su među prvima koje su vratile trend aksesoara za kosu iz 90-ih i od tada ne prestajemo da ih viđamo na svakom koraku.

Nimalo nije neobična činjenica da šnale kao aksesoar za kosu proživljavaju svoju ponovnu popularnost prvenstveno jer izgledaju tako dobro na svakoj teksturi kose, od ravne do kovrdžave, a zatim i jer dolaze u bezbroj modernih verzija. 

Ono zbog čega su naročito voljene jeste što uspevaju da ukrote "neposlušnu" kosu i učine da izgleda chic i stylish u svakom trenutku.

Pored toga, često je prvi izbor i spas u danima kada ne stignemo da operemo kosu ili je prosto "bad hair day". Ukoliko želite da uštedite vreme za negu, a istovremeno izgledate pristojno, poslužite se trikom žena koje sa maskom za kosu ujedno i stilizuju frizuru sa trendy šnalama.

Postoji toliko frizura sa šnalama koje možete isprobati. Zato predlažemo da nastavite da skrolujete i pronađete inspiraciju!

Lokne u kombinaciji sa šnalom za kosu daju onaj neopodni romantični vibe proleća.

Šnala može izgledati šik i uglađeno, a sve što vam je potrebno za zalizivanje baby hair jeste serum za kosu koji će joj dati i dodatni sjaj.

Ukoliko imate gustu i bujnu kosu, verujemo da će vam se trik da podignete pola kose i pričvrstite je manjom šnalom naročito dopasti.

Iako je za ovu frizuru potreban samo jedan aksesoar i malo umeća, nekada nije lako postići rezultat kakav vidimo na fotografijama gore. Nama su umnogome pomogli videi i saveti devojaka koje svoju kosu ukrašavaju šnalom, a jedan od korisnijih na mrežama možete pogledati u nastavku:

Frizura sa šnalom  Tiktok//@leahmalone_