Beauty tajne Mile Kunis

"No-makeup" look: Mila je poznata po svom prirodnom izgledu. Nije ljubitelj šminke i veruje da je izgled kratkoročan, dok je stav večan. 

Nude usne: Ako zatvorite oči, koja vam je prva asocijacija na Milino lice? Naravno, njene pune usne koje su ostavile ozbiljan trag u svetu lepote i mode.   

Make-up tajne Mile Kunis 

Smokey eyes: Kada je šminka u pitanju, Mila veruje da je manje više. Priznaje da obožava svoje oči i kada želi da ih naglasi, koristi tamno sivu olovku ili senku za oči. Nakon toga uvija trepavice i savlja maskaru, gde se njeno šminkanje završava.  

Prirodna boja sjaja za usne: za negu usana, omiljeni joj je balzam Christiana Diora. Osim kada je u pitanju profesionalno fotografisanje, retka je situacija da ćemo je videti s nekom bojom na usnama. 

Čišćenje lica pred spavanje: ovako joj se završava svaki dan! Koliko god da je umorna, nikada ne ide u krevet a da predhodno nije skinula šminku sa lica.  

Parfemi su joj slabost: Mila je ljubitelj dobrih mirisa. Preferira cvetne note, pa je njen omiljeni parfem Frederic Malle Editions de Parfums Carnal Flower. 

Fitnes tajne Mile Kunis

Rigorozne vežbe: Ova lepotica vežba šest dana nedeljno! Dan počinje treningom od sat vremena, a za savršenu liniju praktikuje kombinovane treninge. Ali tajna njenog duhovnog i fizičkog balansa krije se u jogi, koju praktikuje kada god nađe slobodan trenutak. 

Ishrana: Mila je pobornica je zdravog života i najviše voli uravnotežen način ishrane. Uglavnom praktikuje vegetarijanski režim, ali ponekada sebi dozvoli meso ili ribu sa roštilja. Ono što je obavezno su 10 čaša vode u toku dana, jer smatra da je to najbolji vid detoksikacije celog organizma. 

Priredila: Teodora Bogdanović

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/