Parfem potpisuju majstor parfimer Jacques Cavallier Belletrud, čija mirisna vizija opisuje sve ono što se inače krije iza pojma kalifornijsko leto - osećaj slobode, uživanje u samom sebi i prirodi koja nas okružuje, te umetnik Alex Israel, a ovo je peti miris iz kolekcije mirisa inspirisanih Los Angelesom.

PACIFIC-CHILL-PR-VISUAL-1.jpg
Louis Vuitton 

Za američkog multimedijalnog umetnika čiji rad uključuje velike, šarene slike apstraktnih gradijenata i neba Los Angelesa, te ujedno i saradnika Louisa Vuittona, Alexa Israela, definicija pojma pacific chill označava ranojutarnje pešačenje stazom Paseo Miramar Pacific Palisades s pogledom na okean, te uživanje u čaši punoj osveženja, zelenog soka.

Slika po slika i vizija najnovijeg LV mirisa je sve jasnija, jer je peti miris u nizu inspirisan jedinstvenim krajolikom, svetlošću i raskošnom lepotom američke pacifičke obale, onaj koji je nastao dok su Belletrud i Israel u hotelu Beverly Hills ispijali sok od šargarepe, narandže i đumbira.

pacific-chill-pr-visual-5-64664e5b7debb.jpg
Louis Vuitton 

Okidač za igru mirisima i osećanjima za rezultat je dao ovaj unisex miris koji u momentu budi doživljaj snage okeana zahvaljujući mirisnoj mešavini semenki šargarepe i korijandera u kombinaciji s ambretom, bosiljkom, pepermintom i esencijom narandže, mirisa ruže, te limuna i crne ribizle koji se spajaju u osvežavajući doživljaj, ili kako iz Louis Vuittona poručuju - poput zore nad okeanom.

“Pokušavam da stvorim mirise koji stvaraju emocije”, poručuje Belletrud. “I uveren sam da vas dobar parfem čini tišim iznutra i omogućuje vam da se ponovno povežete sa sobom.”

A kako bolje predstaviti ovu olfaktornu filozofiju nego eventom koji je Louis Vuitton organizovao na osamljenom imanju smeštenom visoko na padini s pogledom na Pacifik. Slavni gosti (među kojima se posebno isticala Miranda Kerr koja je i lice nadolazeće kampanje) su uživali u vođenim vežbama disanja, reikija i zvučne kupke), pijuckali sok koji je i bio okidač za ovu mirisnu kreaciju, te se opušteno družili uz zdrave zalogaje.

 Izvor: https://luxurysociety.hr/