Kako izgledati poput supermodela? Pitanje na koje nikad nećemo znati odgovor. Ili? Osim što su blagoslovljene neverovatnom genetikom, svaki model se mora pridržavati savršenih dijeta i fitness rutina. 

Naomi Campbelll (45)

Naomi Campbell je još jedan supermodel koji je veliki fan "juicinga"! Kako je rekla Shape magazinu: "Ne verujem u izgladnjivanje. Nikad se nisam, niti nikad neću." Plus, Naomi priznaje kako je još više aktivna kad pazi na ishranu i redovno ide na jogu i pilates. Neke od njenih najdražih namirnica su vruća voda s limunom, biljni čajevi, salate s ribom ili mesom te naravno - sokovi od povrća!

Miranda Kerr  (32)

Miranda Kerr je studirala nutricionizam u Njujorku i u Australiji, iz koje je rodom - te joj je pravilna ishrana iz tog razloga jako važna. Voli losos, avokado, jaja i sokove od povrća te stavlja limun u sve - koji joj je zamena za sol. Priznaje kako se ničega ne odriče, ali da pazi kada i koliko će pojesti. Takođe, nikada ne broji kalorije jer joj je glavni fokus da nahrani svoje telo nutrijentima.

Američkom Elle magazinu je otkrila kako izgleda njen tipični doručak: "Toplom vodom s limunom započinjem svaki dan jer je dobra za probavu. Zatim pijem zeleni sok koji sama pravim svakoga dana. Sadrži kelj, spanać, krastavce i celer. Nakon toga pojedem jaja ili ovsene pahuljice. Jaja su najlakša i najbrža. Jaja i avokado. Nakon toga napravim proteinski shake koji nosim sa sobom i pijem ga tokom celog dana."

Kate Upton (22)

Kate započinje svoj dan s kajganom i zelenim čajem. Za međuobrok jede bademe i sok od povrća. U vreme ručka najdraža joj je kvinoja sa grilovanom piletinom i povrćem. Popodnevni međuobrok obično je proteinska pločica dok za večeru konzumira japansku hranu ili salatu od kelja i lososa.

Candice Swanepoel (26)

Candice jede sve što hoće, ali vodi računa da je sve i zdravo i puno vitamina. Brine se o količini proteina, ugljen hidrata, dobrih šećera i masti koje sadrži. Avokado joj je jedna od najdražih namirnica u kuhinji.

Ujutro uživa u kafi i proteinskom šejku te voli veliki doručak s jajima, slaninom i kroasanima. Za ručak bira salatu s piletinom i kvinojom - jer su joj proteini jako važni. U vreme večere sluša svoje telo i jede ono što oseća da joj tog dana fali - bilo da se radi o testenini ili proteinima. Takođe, ponekad se počasti čokoladom ili keksima, ali nikada ne preteruje. Uzeće komadić koji je zadovolji, ali neće se stalno vraćati po još.

Joan Smalls (26)

Za Joan je najveći problem pravilno kontrolisanje porcija. Ima tendenciju da jede puno i u nepravilnim razmacima pa često vodi "dnevnik ishrane" kako bi sve držala pod kontrolom. Plus: počela je piti zelene sokove koji sadrže puno povrća!