Brazilska manekenku Izabel Goulart je najpoznatija kao anđeo Victorias Secreta, ali i po svom zgodnom telu zahvaljujući kome je postala jedno od glavnih lica u svetu mode. Savršeno izvajani mišići su ono po čemu se Izabel razlikuje od mnogih drugih manekenki, a kako nam je otkrila za to je uglavnom zaduženo aktivno trčanje.

Upravo ono je uspelo da joj promeni život, tako da se čini zdravijom, energičnijom i mentalno jačom.

U nastavku vam otrkivamo sve o treningu Izabel Goulart...

TRČANJE: Svakog dana vežbam jedan sat, a trčim dva puta nedeljnoAko se pripremam za trku, onda pojačavam trčanje. Pri trčenju ne pravim veće razdaljine, ali definitivno trčim češće.

TAKMIČARSKI DUH: Nikada ne postoji krajnji cilj za mene, tako da zaista pokušavam da guram sebe. Veoma sam takmičerski nastrojena. Kada sam odrastala nikada nisam bila devojčica koje se igra kući sa barbikama, već umesto toga sve vreme sam provodila napolju sa decom. Kada odrastaš sa petoricom braće i jednom sestrom onda morate da se takmičite za sve, pa čak i ko će prvi da stigne pod tuš. 

SPORT ODMALENA: Moje celo detinjstvo je bilo orjentisano oko sporta. Završila sam školu provodeći celo popodne u rekreativnom centru vežbajući, i od tada to je postalo moja strast.

KRETANJE: Ako se osećam usamljeno u hotelskoj sobi, uzmem svoje patike i krećem. To je bilo od prvog momenta kada sam stigla u Pariz i počela da se bavim modelingom. Kada sam bila udaljena od svoje porodice i ljudi koje volim, to je ono što me je najviše teralo da istupim napred, i zaboravim na nedostajanje.

NIJE POBORNIK DIJETA: Ne verujem u kratke moderne dijete ili režime vežbanja. Dakle, kada dođe revija, uvek se osećam udobno u svom telu i spremnom za rad jer treniram redovno i moj trening pre Victoria Secreta i posle je bio isti.  

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>http: //www.viber.com/ellesrbija