U pitanju je joga naravno.

Svi znamo da, što se tiče kosa poznatih, Jennifer Aniston poseduje jednu od najlepših u čitavom Holivudu, i već deset godina je u vrhu pretraga na Google-u koje se tiču kose. Međutim, ova četrdesetosmogodišnjakinja poseduje i jedno od tela na kojem joj mnogi zavide: zategnuto, vitko, jako ali ne previše mršavo ni mišićavo.

Aniston zaslugu za svoje savršeno telo pripisuje vežbanju joge, kao i svojoj strogoj proteinskoj dijeti, što je u intervjuu za ABC potvrdio i njen instruktorka joge, Mandy Ingber.

"Jen je veoma vredna i posvećena vežbanju i pravilnoj ishrani", izjavila je trener iz Los Anđelesa koja je sarađivala i sa Kate Beckinsale, Jennifer Lawrence, Emilia Clarke, Brooke Shields i Helen Hunt.

"Ali kada ima nešto na šta mora više da se fokusira, ona postane još strožija prema sebi." Dodaje, "Ako treba da smrša, pojačamo kardio vežbe", otkriva ona. "Dodamo malo kardio vežbi jogi, ali ono što unosi u telo je najvažnije. To čini 80% svega... nije bitno ako gricnete ovo ili ono, dok god se hranite zdravo."

Pored kardio vežbi u svojoj rutini, Ingber ubacuje i vežbe za ruke u njenu praksu vinyasa joge.

 "Ukoliko radite vinyasa vežbe, to je verovatno najbolje što možete da uradite za svoje ruke jer radite brojne sklekove... razlog što Jennifer ima tonus, ali je takođe vitka, jeste to što kad radimo vežbe, koristimo njenu sopstvenu telesnu masu." Ingber otkriva da rutinu izvode oko tri puta nedeljno.

"Interesantno je što ljudi misle da morate raditi puno da bi bili fit, a istina je da to uopšte nije tako, već morate samo biti istrajni, a to je upravo ključno u vezi Jennifer Aniston, " otkriva Ingber. "Ona je jedna od najistrajnijih osoba koje znam u vezi s zdravljem, ishranom i fizičkom aktivnošću."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/