Anna Kaiser osnivač dance-cardio discipline i dama koja je pomogla slavnim ženama da oblikuju svoje telo, stigne da trenira 4 sata dnevno. Za održavanje ovako aktivnog života, potreban joj je specijalan unos određenih namirnica. 

Fitnes instruktorka svakodnevno koristi smoothie koji se sastoji od banane, mleka, bademovog putera, borovnica, čija semenki i spanaća. U svom meniju za doručak, Anna posebno sprema tost sa kokosovim uljem, avokadom, paradajizom, čija semenkama i himalajskom solju. 

"Dan nekada počnem i šoljom kafe ili biljnim čajem, ali konstantno se hidriram vodom koja se čak nalazi pored mog kreveta."

Za ručak, obično se opredeljuje za salatu: "Spanać, grejp, suncokretove semenke, feta sir, škampi, brokoli, celer... Obrok dopunim i suplementima - magnezijumom i kalcijumom, a nekad i vitaminom C."

Iako, vodi računa o svojoj ishrani Anna ima uvek na umu mantre koje joj je neko davno rekao: "Nekoga voleti, nešto uraditi, pronađi ono što te raduje. Uvek sam fokusirana da budem u ravnoteži sa poslom, hranom, energijom."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/