Iako nije neuobičajeno zimi preći kazaljku na vagi od one željene, dolaskom proleća situacija se menja te se najčešće pribegava rigoroznim dijetama koje završe prevelikom iscrpljenošću i odustajanjem. 

Ono što je potrebno uraditi kako biste smršali svakako je promeniti, odnosno obogatiti ishranu hranljivim namirnicama koje će podstaći metabolizam na brži rad te se u njemu neće nakupljati. No ipak ono najvažnije je vežbanje. 

Ubrzan način života koji karakteriše previše obaveza i premalo vremena najčešće je glavni razlog zašto ne vežbamo. Zahvaljujući brojnim sjajnim programima i varijantama za vežbanje i nije potrebno odvojiti onoliko puno vremena kao što možda mislite.

(Abeceda zdravog života: Svi najbitniji wellbeing pojmovi od A do Z)

Naime, jednom kada telo počnete zdravo hraniti vreme je za uvođenje fizičke aktivnosti za koju vam nije potrebna niti teretana niti puno vremena, već samo 15 minuta dnevno.

Ovakva vrsta treninga je visokog intenziteta, no topi kalorije, učvršćuje i pokreće telo, pa nema baš nikakvog razloga da već sutra ne krenete s vežbanjem, a kako bismo vam olakšali početak u nastavku smo izdvojili sjajan video.

Izvor: Fashion.hr

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/