Sastojci:
600 g pilećeg filea
300 g tikvica
1 luk
1 šargarepa
1 jaje
so, biber
soja sos
3 kašike ulja
bešamel sos
Priprema:
Meso izrežite na tanje kriške i izlupajte. Začinite soja sosom, pa posolite i pobiberite. U tiganj sipajte ulje i propržite luk iseckan na kockice i izrendanu šargarepu i tikvice. Posolite i pobiberite. Svaki komad mesa nafilujte i urolajte. Ređajte u tepsiju. Umutite jaje i prelijte preko mesa, a nakon toga prelijte i bešamel sosom. Pecite 35 minuta na 180°C.
Izvor: stvarukusa.rs
10 KOMADA KOJE SVAKA ŽENA U PEDESETIM TREBA DA IMA U SVOM GARDEROBERU: Inspirišite se da postanete ikona stila
OVI MODELI PANTALONA NAJBOLJE PRISTAJU ŽENAMA 50+ : Modne ikone sa Instagrama ih uključuju u svoje dnevne outfite
ANGELINA JOLIE PROŠETALA NAJPOŽELJNIJU TORBU ZA 2023. GODINU: Košta preko 3000 dolara i ponovo vraća u modu XXL formu
9 PROIZVODA KOJE NE BI TREBALO DA KORISTITE KADA PREĐETE 50: Umesto da čine lice svežim, daju potpuno suprotan efekat
DA LI ŽENE TREBA DA SE ODREKNU NASLEDSTVA U KORIST MUŠKOG ČLANA PORODICE? Ekonomska moć nad drugim je osnov nejednakosti