Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Letnji ručak na francuski način: Piletina punjena povrćem sa bešamel sosom

Služite sa salatom ili prilogom po želji.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Sastojci: 

600 g pilećeg filea

300 g tikvica

1 luk

1 šargarepa

1 jaje

so, biber

soja sos

3 kašike ulja

bešamel sos

Priprema:

Meso izrežite na tanje kriške i izlupajte. Začinite soja sosom, pa posolite i pobiberite. U tiganj sipajte ulje i propržite luk iseckan na kockice i izrendanu šargarepu i tikvice. Posolite i pobiberite. Svaki komad mesa nafilujte i urolajte. Ređajte u tepsiju. Umutite jaje i prelijte preko mesa, a nakon toga prelijte i bešamel sosom. Pecite 35 minuta na 180°C.

Izvor: stvarukusa.rs

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity