Slavne fashion ličnosti starije od 50 godina trebalo bi da budu inspiracija svim uzrastima. One znaju kako da se obuku i imaju iskustva u kombinovanju klasičnih stilova sa savremenim trendovima. U nastavku se ugledamo na one najstilizovanije, ali i najuspešnije u svojoj branši.

Iman

Prva na našoj style over 50 listi je model Iman koja ima veoma upečatljiv i vibrantan stil jer vrlo dobro zna da su godine samo broj i ne plaši se da eksperimentiše. Detalji krzna na rukavima pink rolke su kreativan dodatak udobnoj rolki, a pantalone u ciklama boji samo upotpunjuju outfit koji sluti na radost.

Iman u vibratnom outfitu.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Anna Wintour

Ne postoji niko uticajniji u modnoj industriji od same Anne Wintour. Kao glavno lice Vogue-a, njen stil je stalno na modnom radaru, a poznata je po tome što se užasava crne odeće, dok je boje i dezeni uveseljavaju. Ipak, ona vrlo dobro ume da iznese modne klasike poput ovog kaputa.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker je modna ikona bilo da se radi o izgledu na crvenom tepihu ili ležernom svakodnevnom stilu. Kako je poznata Carrie Brashaw bila opsednuta modernim cipelama, Sarah Jessica Parker ne propušta da je iskopira i u stvarnom životu. Obožavamo njen izbor chic aksesoara koji upotpunjuju na prvi pogled svedene modne kombinacije.

profimedia-0721251746.jpg
Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston vrlo dobro zna da je dobar jeans statement svakog garderobera. Njen stil privatno je vrlo casual, ali moderan i pre svega sportsko-elegantan.

Jennifer Aniston.
INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

Cindy Crawford

Cindy Crawford je jednako besprekorna na ulicama kao što je nekada bila na pisti. Ona je kraljica elegantnih outfita za business žene, i zato na njoj najčešće viđamo sakoe, dobro krojene pantalone, duge mantile, maxi haljine i potpetice. O da, i kožu koja asocira luksuz i moć. 

Cindy Crawford u kožnim pantalonama.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia