Trench mantil je bez sumnje jedan od vesnika proleća, a omiljene high street adrese nisu razočarale bogatom ponudom. Od klasičnih modela do onih sa chic detaljima - sigurni smo da ćete lako pronaći nešto za sebe!

Klasičan mantil je modni must-have, a mi glasamo za modele neutralnih boja. Bež, bela ili ledeno siva su savršen izbor ako volite minimalistički izgled. Predlažemo da pomenute modele kombinujete sa basic farmerkama i belom majicom, omiljenim patikama ili baletankama i modnim detaljima koji će kombinaciji dati dašak vaše ličnosti.

Teksas mantil je u fokusu

Verujemo da ste primetili da je teksas ove sezone u fokusu više nego ranije, pa pored 'denim on denim' kombinacije volimo i teksas mantile koji su idealni za kreiranje takvih kombinacija. Naravno, teksas mantil možete kombinovati na suptilniji način, a istovremeno je to komad koji podjednako dobro izgleda i u dnevnim i u večernjim prilikama.

Pored teksas modela, volimo i modele od tanje kože koji će outfitu dati vibe glam-rock estetike, pa ako volite edgy kombinacije, svakako nabacite na sebe malo kože.

Kako bismo vas inspirisali za sledeću kupovinu, u nastavku smo odabrali nekoliko chic modela iz aktuelne high street ponude omiljenih brendova!

Bershka, Zara Mantili za proleće 2023