U intervjuu za GQ style, pedesettrogodišnji glumac  otvoreno je govorio o svojoj prošlosti i trenutnom stanju uma.

"Ne sećam se nijednog dana od završetka fakulteta da nisam pio ili popušio džoint, ili nešto. Jednom shvatite da je to puno - cigareta, stvari koje smiruju, uljuljkuju. I da bežim od svojih osećanja. Zaista sam srećan što sam prestao sa tim."

Iznenadna objava Angeline Jolie iz septembra 2016. šokirala je svet, a zatim je usledila ogorčena borba za starateljstvo.

Brad je bio pod istragom zbog navodnog zlostavljanja dece pošto je jednom prilikom pobesneo, ali je kasnije oslobođen svake sumnje. Uslovi razvoda su privatno utvrđeni, a glumica je o tome progovorila u februaru ove godine.

Pitt se pojavio u modnom editorijalu na fotografijama Rayana MekGinleya, snimanim u američkim nacionalnim parkovima. Dok je sam intervju, koji prati ove fantastične fotografije, poprimio oblik propitivanja, a desio se u Pittovom losanđeleskom domu. Baš kao i ti portreti i njegove izjave stvaraju jednu poprilično uznemiravajuću sliku.

Pored priče o svojoj novonastaloj ljubavi prema terapiji, divljenju koje oseća prema Franku Oceanu ("On je brutalno iskren. Veoma, veoma je poseban"), i prelasku sa alkohola na sok od borovnica i mineralnu vodu ("Sada imam najčistiji urinarni trakt u celom Los Anđelesu, garantujem vam!"), Pitt je takođe otvoreno pričao o teškim trenucima koji su usledili posle razvoda.

"Zaista sam bio bespomoćan i uhvaćen u sistemu kada je pozvana Socijalna služba. Ali posle toga uspeli smo zajedno da nađemo rešenje. Oboje se trudimo koliko možemo."

"Jedan advokat je rekao, na suđenju niko ne pobeđuje - pitanje je samo ko će biti više povređen.' I to deluje tačno tako, provedete godinu dana gradeći slučaj da bi dokazali vašu stranu priče i zašto ste u pravu i zašto oni nisu, i sve je to samo ulaganje u jetku mržnju. Odbijam to. Srećom, i druga strana se sa tim slaže. To je veoma, veoma neprijatno iskustvo za decu, trenutak kada se porodica iznenada uruši."

Pored odlaska kod terapeuta, izgleda da je Brad zavoleo i zanatstvo i to da sam pravi stvari: "Radim sa gipsom, glinom, armaturom, drvetom. Učim o materijalima."

Na temu karijere kaže "O sebi više i ne razmišljam kao o glumcu. To sada zauzima veoma malo mog vremena i fokusa. Film mi deluje kao lak izlaz, način da se izađe na kraj sa lošim osećanjima. Više nije izvodljivo snimati, pogotovo kad si otac."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/