Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marija Bergam: 10 omiljenih stvari poznate glumice u ovom trenutku

Elle vam otkriva omiljene stvari u ovom trenutku zvezde hit serije "Senke nad Balkanom".

  Izvor: foto: Promo

1. Sankt Petersburg

Grad jedinstvene lepote sa najvećim brojem pozorišta i muzeja na svetu. Pre nego što sam ga posetila upoznavala sam ga kroz dela najvećih ruskih klasika koji neumorno opisuju njegovu lepotu. Kada sam konačno otisla u Piter bilo mi je jasno zašto je on svima neiscrpna vekovna inspiracija.

2. ,, Obitelj" Zahara Prilepina.

Najuzbudljivi i najubedljivi savremeni roman koji sam pročitala. Zahar Prilepin važi za savremenog klasika. Poglavljem o njegovom delu završava se kurs savremene ruske književnosti.

3. Kamik terroir vranec GR 2011

Gostovali smo u Makedoniji. Direkto sa aerodroma odveli su nas na predivne planateže i u zamku vinarije Kamnik su nam priredili degustaciju vina. Ne razumem se mnogo u vina, ali se ne secam da je ijedno vino do sada ostavilo na mene ovakav utisak.

4. Fiat 500

Pre osam meseci sam položila vožnju a tek od nedavno sam počela da se osećam komotno u saobraćaju. Od tada maštam o Fiatu 500, ne znam još uvek koje boje...

5. Senke nad Balkanom

Najzahtevnija i najveća uloga koja mi je do sada u karijeri poverena. Profesionalni projekat koji me je otkrio široj javnosti. Projekat čijem se nastavku mnogo radujem.

6.Cate Blanchett 

Čini mi se da se u našoj profesiji retko pojavljuju tako snažne, stabilne i kvalitetne ličnosti kao što je Cate. Svojim stavovima, ponašanjem, profesionalnim izborima, glumom i stilom ova glumica budi moje duboko poštovanje i divljenje.

7. Fotografija 51

U pitanju je uzbudljiva predstava jedne mlade rediteljke , Tare Manić, koja se igra u Kult teatru. Predstava govori o životu naučnice Rozalin Frenklin i njenim veoma značajnim naučnim dostignućima koja su posle njene rane i iznenadne smrti nepravedno pripisana . U glavnoj ulozi briljira Nataša Tapušković. 

8. Coffee dream

Jos od srednje škole ovo je mesto gde najčešče sedam sa prijateljicama na kafu. Plene kvalitetom koji ne opada.

9. Isidora Dankan

Žena čijim se životom intezivno bavim već tri godine i čija će autobiografija biti inspiracija za jedan od idućih projekata na kome ću raditi u pozorištu. Najveća revolucionarka u plesnoj umetnosti. Majka savremene igre. Prebogata ličnost neverovatno uzbudljivog i potresnog života.

10. Parfem

Niz godina sam koristila Chloe i od nedavno sam ga zamenila sa Aqua Allegoria Guerlain. Čini mi se idealan parfem za letnji period.

Tekst: Igor Jagić

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Moda

Celebrity