Vodianova je rasla sa dve polusestre, Kristinom i Oksanom, od kojih je jedna obolela od cerebralne paralize. Otac ih je napustio kada je Natalia bila baš mala.

Da bi imali čime da se hrane, Natalia, majka i sestra koja je bila zdrava su na pijaci prodavali voće i povrće i skoro sav novac davali za obolelu sestru.

Težak život za Nataliju trajao je do njene 15. godine.

Tada ju je jednom prilikom, baš na toj pijaci, primetio agent iz jedne modne agencije i sasvim joj promenio život. 

Za samo dve godine Vodianova je uspela da zaintrigira svetsku modnu scenu što je rezultiralo da se preseli u Pariz, u dobi od samo 17 godina.

Modne ponude su samo pljuštale, a ova lepotica je dobila i nadimak - Supernova. 

Na sledećoj stranici pročitajte više o privatnom životu slavne manekenke. 

PageBreak

Milionski ugovori, naslovne stranice za Vogue, te ugovori za Gucci, Pradu, Chanel, Versace, Hugo Boss ređali su se u portfoliju lepe Ruskinje koja je u jednom trenutku bila treći najuspešniji model na svetu sa zaradom od 20 miliona dolara.

Veliku pažnju medija privukao je i njen privatni život. 

Natalia se udala za milijardera Justina Portmana, sa kojim ima troje dece.

Njihova ljubav često je isticana kao moderna bajka, s obzirom da je on bogataš plemićkog porekla, a ona iz siromašne porodice. 

Ipak, posle devet godina braka, Natalia je rešila da ostavi Justina. Razveli su se pre sedam godina. 

"Osećao sam se kao stara iznošena Louis Vuitton torba. Ponašala se prema meni kao da me se stidi. Ponašala se veoma loše prema meni, a kada je razvod konačno okončan, ja sam otišao na rehabilitaciju od svega. Kada sam je posle nekog vremena čuo, rekla mi je da joj uopšte ne nedostajemo moja porodica i ja, kao i to da joj ne pada na pamet da ponovo budemo familija“, rekao je Justina.

I dok je njen bivši princ na belom konju tugovao, Natalia se vrlo brzo snašla i ušla u vezu sa francuskim milijarderom Antoinom Arnaultom.

Sa njim je dobila dva sina Maksima i Romana.

Izvor: Super žena

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/