Justin O’Shea – direktor prodaje, mytheresa.com

Muškarac koji stalno nosi naočare za sunce, često ume da iritira, ali, Justinov pronicljiv pogled, besprekorna odeća, tetovaže i brčići su nas osvojili na prvi pogled. On voli da nosi slim fit odela, prsluke, uske pantalone i ispolirane zategnute Oxford cipele. Tokom vrelih letnjih dana voli da nosi šarene košulje, a na njegovim izvajanim rukama možemo videti sjajne umetničke tetovaže.

Patrick Grant – kreativni direktor, E. Tautz & Sons

Patrik voli da spaja nespojivo i da od toga napravi sjajna britanska odela. U medijima je poznat i kao sudija u televizijskoj emisiji The Great British Sewing Bee. Pretvorio je E. Tautz & Sons u ready to wear etiketu i za to dobio nagradu za najboljeg muškog dizajnera na British Fashion Awardsu. Njegova partnerka Katie Hillier je jedna od vodećih članova tima dizajnera Marc by Marc Jacobs.

Waris Ahluwalia – dizajner nakita i glumac

Waris je indijsko-američkog porekla, dizajner i glumac koji živi u Njujorku. Njegova modna kuća House of Waris je godinama sarađivala sa brojnim dizajnerima i umetnicima. Radio je sa Wesom Andersonom, u svoje prijatelje ubraja i Tildu Swinton i u velikoj je ljubavi sa dijamantima. House of Waris nastala je nakon što su vlasnici Maxfielda u Los Anđelesu primetili izloženo Ahluwalijevo dijamantsko prstenje koje se momentalno rasprodalo. Romantika i istorija drevnih carstava predstavljaju snažnu inspiraciju za ovaj brend.

Peter Dundas – kreativni direktor, Emilio Pucci

Izgleda kao skandinavski bog i dizajnira ultimativno seksi haljine. Njegova pojava najčešće izaziva želju da mu provučemo prste kroz razbarušenu kosu. Veruje u životinjski instinkt i smatra da bi odeća trebalo da bude izazovna. Njegova izjava: „Pravim odeću da bi se skinula”, ukazuje na to da Peterove kreacije obiluju seksepilom. Nakon nekoliko godina iskustva, Dundas je modnu kuću Emilio Pucci usmerio u potpuno novom pravcu.

Jérôme Dreyfuss – dizajner aksesoara

Nekada je ovaj talentovani čovek bio asistent Johna Galliana, a onda je lansirao svoju kolekciju Couture à Paris za koju je kasnije dobio i nagradu Venus de la Mode. Smelost, provokativna elegancija i humor koji ga karakterišu bili su vidljivi i u početku njegove karijere pa ga je javnost prozvala the enfant terrible francuske modne industrije. Sam Jérôme ne želi da se ističe kao njegovi perfektno izrađeni aksesoari po kojima je poznat, ali on je veoma šarmantan, a njegova žena Isabel Marant to i te kako može da potvrdi.

Charlie Casely - Hayford – dizajner, Casely Hayford

Dečko iz centra Londona upoznaje East End. Charlie je otelovljenje briljantnog brenda koji je razvio sa svojim ocem. Pravi moderni gospodin.

Olivier Rousteing – kreativni direktor, Balmain

Olivier je prelep, mlad dizajner čiji je talenat neprikosnoven. Od kada je došao na čelo Balmaina, Rousteing je brend učinio veoma poželjnim kod trendseterki.

Vladimir Restoin Roitfeld – trgovac umetničkim predmetima i kustos

Pre nego što ga i upoznate, već ste opčinjeni njegovim umetničkim imenom, kao i njegovim savršenim izgledom. U dugogodišnjoj je vezi sa stilistkinjom Giovannom Battagliom što ih čini jednim od najstylish parova na svetu.

Alexi Lubomirski – fotograf 

Pre nego što se osamostalio, Alexi je radio uz Marija Testina. Osim što je sjajan kada je iza objektiva, on briljira i kad god su kamere uperene u njega.

Giles Deacon – dizajner

Najdivnije stvorenje u modnom svetu sa fenomenalnim smislom za humor. Naočare koje nosi kao svoj zaštitni znak nam se posebno sviđaju.

Duffy – frizer i jedan od osnivača Tommy Guns

Gusta brada i razbarušena duga crvena kosa ne dozvoljavaju da ostane neprimetan. Spretnost sa makazama i njegova sjajna ličnost osvajaju u trenutku.

Tekst: Ana Ristić