Jedno je sigurno, u svetu frizura nikada nije dosadno. Od novih načina stilizovanja do novih proizvoda i toplih aparata, uvek postoji nešto sjajno i novo za eksperimentisanje.

Poslednji trend mnoge je zaintrigirao svojim smelošću. Reč je o 'bixie' frizura, kao što ime sugeriše, ovaj stil se nalazi negde između pixie frizure i boba, spajajući dva trenda zajedno.

Savršena je opcija za sve koji ne žele dramatičnu promenu kakvu pixie donosi, ali ipak žele relativno kratku kosu podložnu različitim stilovima. Dakle, ako ste već neko vreme sanjali o promeni, ali ste malo nervozni povodom rezultata, ovo je savršena opcija za vas.

Bixie je zapravo mekša i ženstvenija verzija pixie frizure.

Sarah Hyland debitovala je sa popularnom bixie frizurom koja važi za trend u 2021. godini.
Profimedia 

Toliko je popularna jer omogućava lako stilizovanje, koje većina žena traži i zahteva kao prioritet u njihovom užurbanom stilu života.

Bixie frizura je već debitovala na nekim od naših omiljenih glumica, od Sarah Hyland do Florence Pugh. I dok vidimo da je popularnost eksplodirala u 2021. godini, naše originalne muze su Meg Ryan i Winona Ryder koje su viđene u istom stilu tokom 90-ih.

Meg Ryan je 90-ih godina nosila bixie frizura koja danas važi za veliki trend.
Profimedia 

Ova popularna frizura pristaje svima sa okruglim licem, mekim crtama lica i tipovima kose koje su podložne stilizovanju.

Dakle, ako osećate da prazničnu euforiju treba obeležiti vidljivom promenom koja izgleda zabavno i sveže, onda znate šta da tražite prilikom sledeće posete frizerskom salonu.

Bixie frizura savršeno pristaje svima sa okruglim lice i mekim crtama.
Profimedia