No, svakako je naučila po koji trik tokom snimanja editorijala za Victoria Secret ili u nekom backstage-u tokom nedelja mode. Ovom prilkom ona nam otkriva svojih 10 saveta kako da uvek ostanemo u top formi i da izgledamo dobro svaki dan.

#Slojevi maskare za požudne trepavice

“Moja tajna u vezi ovoga je što non-stop stavljam maskaru. Sloj preko sloja, nekoliko puta na dan. Pogotovu tokom letnjih dana. Mislim da zaista dobro izgleda. Ponekad je namerno nanesem neuredno. I naravno, nanosim i na gornje i na donje trepavice za ujednačeniji i bolji izgled.”

#Mix shimmera ili bronzera i kreme za lice za prirodni izgled

“Ovo je jedan od mojih favorita. Kada mi je dosta šminke, ja pomešam shimmer sa dnevnom kremom, ili čak i sa onom za sunčanje. Daje vašem licu taj prelepi sjaj, čak i ako nemate šminku.”

#Karmin na dva načina

“Ponekad uzmem pink ili crveni karmin/sjaj za usta i blago ga utapkam na usne... I isti proizvod stavim blago na svoje obraze, za skroz prirodan look.”

#Mekana olovka za oči

“Mnoge žene imaju problema sa korišćenjem olovke za oči. Ono što sam ja otkrila je da je olovka mnogo zahvalnija ukoliko je meka, a ne suva i previše čvrsta. Tako da obratite pažnju kakve olovke kupujete, jer mekše, zapravo, daju i precizniju liniju.”

#Grickalice - kupine, borovnice i povrće na pari

“Kada obraćam malo više pažnje na moju ishranu, ne jedem grickalice. Uglavnom je to zeleno povrće. Za doručak ili ručak uglavnom jedem povrće na pari ili sirovo, ili kombinaciju. Ali, ukoliko volite grickalice, moj savet je da to budu kupine i borovnice. Možete ih jesti celi dan, a one, u stvari pomažu sagorevanju masti. Dakle samo, napred.”

#Intezivan trening za bolje rezultate

“Volim intezivan trening. Volim dobro da se preznojim. Volim preskakanje konopca. Ovo je zapravo sjajna stvar jer gotovo da ne zauzima mesto. Stavite u torbu i možete ga koristiti gde god. Moja rutina je obično: 10 minuta (minimum) preskakanja konopca; 35 minuta trčanja. Ponekad se dešava da preskačem konopac i po sat vremena. A da ne pričamo o tome da možete sagoreti blizu 1000 kalorija!”

#Laneno ulje je njeno tajno oružje

“Ukoliko želite da vam kosa brže raste možete koristiti laneno ulje. Rezultat je sjajan! Vaša kosa će biti sjajna i lepršava, i mnogo brže će da raste.”

#Ne perite kosu često

“Ukoliko imate suvu kosu, ne perite je svaki dan. A ako imate veoma suvu, trudite se da to činite jednom nedeljno. Ulje će pomoći da vaša kosa izgleda bolje. No, takođe sve zavisi i od vaših aktivnosti i toga koliko se znojite. Onda, shodno tome napravite rutinu. Takođe savet plus... Ako često perete kosu pokušajte da koristite suve šampone.”

#Brazilian blowouts - ispravljanje kose

“Jedna od stvari koju bih predložila ukoliko imate kovrdžavu ili suvu kosu. Neverovatno je, i mislim da ne bih mogla bez ovoga. Koristim ovaj tretman svaka dva meseca, i moja kosa je jednostavno super sjajna, ima volumen i težinu. Preporuka.”

#Za zdravu kožu i nokte, pazite šta jedete

“Ukoliko želite dobru kožu, jako je bitno šta jedete. Jer, verovali il ne, sve što unesete u sebe, ispoljiće se na vama pre ili kasnije. Odraziće se na vašu kosu, kožu i nokte, tako da... Veoma je bitno kako se hranite.”

Tekst: Branislava Lazin