Svi znamo detalje iz njene biografije: udavala se osam puta, obožavala je dijamante i parfeme, bila je filmska, ali i modna ikona.

Ipak, Liz je javno priznala, pa i opisala u svojoj autobiografiji, koliko je imala problema u borbi sa kilorgamima. Da bi jednog za svagda stala na put višku kilograma, ustanovila je "Taylor-Made" plan ishrane - dijetu krojenu po sopstvenim merilima i ukusu, ali sa posebnom vrstom ograničenja. 

I ne samo to, ovaj nesvakidašnji dijatalni meni sadržao je većini zaista nepojmljive kombinacije. 

Doručak je podrazumevao činiju voća prelivenu pavlakom koja je sjedinjena sa kriškom mladog sira.  Za užinu i grickanje između obroka konzumirala je povrće koje je umakala u sos od plavog sira, jogurta i začina.

Jedan od glavnih obroka slavne glumice je bila servirana sabljarka sa lajmom i salatom od tunjevine, grejpa, paradajz paste i majoneza ili sendvič sa puterom od kikirikija i odreskom. Određenim danima Liz je smela da se prepusti slatkim poslasticama ili neobičnom čokoladnom martiniju sa vodkom i halua sirupom.

Čuvena glumica tvrdila je kako je sve u glavi, kada je dijeta u pitanju, te da morate imati visoku dozu samopoštovanja ukoliko želite da održite svoj dijetalni plan. 

"Mora vam jednostavno kliknuti! Morate se odlučiti za promenu. Do tada možete samo bezuspešno isprobavati razne dijete i uvek se vratiti na isto" , objasnila je Tayloreva.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/