Mnogima od nas vežbanje teško pada i nije da nismo zadovoljni rezultatima, već nam je tih sat vremena veoma naporno. U međuvremenu pronalazimo izgovore i u širokom krugu zaobilazimo zakazane treninge. 

Ipak, možda je samo u pitanju to da nismo pronašli ono što volimo da vežbamo? Možda je to trčanje, joga ili aerobik, ali ako će nam biti lakške i slavne dame su prošle kroz ove faze i sa nama podelile svoje fitnes rituale sa kojima su najzadovoljnije. 

U nastavku pročitajte u kojim aktivnostima najviše uživaju holivudske zvezde i šta su rekle tim povodom.

Alicia Vikander

"Za ulogu akcione heroine Lare Croft, vežbala sam mesecima. Bilo je tu svega, ne samo vožnje bajsom, već i plivanje, trčanje, boks, penjanje planinama..."

Bella Hadid

"Kada treniram, zaista volim da treniram. Iako kombinujem boks i jogu, ne volim ceo yoga trening. Mislim da je joga veoma umirujuća, ali mi je ponekad potrebno da vežbam jače..."

Miranda Kerr

"Joga, pilates i vežbe istezanju su moji favoriti. Pustim muziku i dok vežbam, moj sin igra oko mene."

Adriana Lima

"Obožavam boks i kružne treninge. Otkrila sam da nije tako lak put do dobre forme i da je neophodno konstantno vežbanje. Obožavam da se hranim zdravo i ključ dobre forme je u balansu hrane i vežbanja."

Jennifer Lopez

"Obožavam kardio vežbe - trčanje, igranje, Tracy Anderson trening. Mislim da je važno da konstantno menjamo svoju sportsku rutinu."

Na sledećoj strani pročitajte šta najviše vole da vežbaju Gigi Hadid, Margot Robbie, Jennifer Aniston i druge dame:

PageBreak

Gihi Hadid

"Odrasla sam jahajući konje i igrajući odbojku i kada sam postala član jednog fitnes kluba u Njujorku, pomislila sam da ću umreti. Trčanje na traci jednostavno nije bila moja stvar. Uvek postoje te priče da su devojke u teretani skoz slatke, ali ja nisam jedna od njih. Ipak, boks je moja sportska ljubav, jer ima tu dozu agresivnosti koja mi je potrebna prilikom vežbanja."

Jennifer Aniston

"Konstante promene rutine vežbanja su veoma važne da biste iznenađivali svoje mišiće. Zato često menjam svoje rutine."

Beyonce

"Istina je da se dosta vežbam i odričem. Ipak je reč o psihičkoj snazi, pre nego fizičkoj. Morate da gurate sebe jače - nije bitno šta će trener da vam kaže ili koji vid sporta ćete isprobati. Dužni ste da budete što zdraviji i da pravite dobre izbore."

Oprah

"Ujutru meditiram, a posle vežbam oko sat vremena. Trčanje, istezanje, brzo hodanja."

Margot Robbie

"Ne treniram ako mi nije potrebno zbog posla. Ne volim da treniram, ako ne treba i ne volim da vreme provodim u teretani."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/