Čuveni model Elle Macpherson, koja je tokom devedesetih godina 20. veka bila jedna od najplaćenijih ličnosti iz sveta mode, zadržala je svoju fenomenalnu figuru, jer redovno vežba i vodi računa šta jede. 

Nadimak "The Body" zaslužila je punim pravom još 1989.godine nakon serije naslovnica za Swimsuit edition poznatog magazina The Sports Illustrated, i zadržala ga jer iako ima 54 godine, njeno telo je i dalje u punoj snazi, a koža negovana i sveža. 

Pogledajte u nastavku bez kojih zdravih navika Elle ne može da zamisli svoj život: 

Jutarnji napitak 

Svako jutro lepotica pije filtriranu vodu s kašikom Super Elixir suplementa koji joj pomaže da eliminiše toksine iz organizma. 

Dve litre vode

Svoje telo Elle svakodnevno hidrira sa 2 litre vode i ne koristi plstične flaše, jer se zalaže za očuvanje prirode. 

Bez aditiva

Manekenka ne konzumira hranu koja ima aditive i posebno se protivi MSG pojačivaču ukusa koji kako tvrde naučnici posebno loše utiče na zdravlje. 

Kafa

Kao pola sveta, ni Elle ne može da odoli omiljenom jutarnjem napitku - kafi! Ipak, redukovala je unos na jutarnju i kafu posle ručka. 

PageBreak

Dobre masti 

Masti koji se nalaze u tortama, kolačima i margarinima nisu poželjni, ali zato maslinovo i riblje ulje, te i avokado, Australijanka redovno koristi.

Vegetarijanski pristup 

Eliminisanje životinjskih proteina ili bar smanjenje na miminalan unos, redukovaće toksine u organizmu. 

4x vežbanje tokom sedmice

Cardio vežbe su deo procesa kojim manekenka unapređuje svoj život. 

Alkohol 

...je jako loš za jetru i zato ga se treba kloniti. 

Unos lekova

Umesto da posegnete za aspirinom, Elle smatra da treba pribeći prirodnim alternativama. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/