Svetske zvezde imaju neke jako čudne navike kada je hrana i način na koji jedu u pitanju, koje bezmalo pariraju navikama običnih smrtnika.

(Tri zlatna pravila danske lepotice: Zbog ovoga Helena Christensen i dalje ima telo kao pre 25 godina)

Mi smo izdvojili neke od najčudnijih, a šta to tačno prija ovim poznatim ličnostima, saznajte u nastavku teksta.

Meghan Markle

Dok je ceo svet opsednut nudlama, Meghan je konzumirala vegeterijanske sa neobičnim sosom. Vojotkinja dugo kuva tikvice u vodi sa malo bujona dok se ne pretvore u ono što ona naziva "prljavom, seksi kašom"

Gwyneth Paltrow

Glumica i Goop boginja, Gwyneth Paltrow naširoko je poznata po svojim ludim, dijetetskim navikama.  Njeno omiljeno piće miriše na dresing za salatu, ali glumica kaže da je ovaj napitak miks pečenog susamovog ulja, mlevenog đumbira, kokosovog šećera i mleka od badema, nazivajući ga "savršenom toplom poslasticom za kišovito popodne".

Jessica Alba

Dok uspešno koordinira svoju glumačku karijeru i firmu The Honest Company, Jessica Alba se oslanja na vodu kako bi pregurala dan. Ali regularna H2O nije ono na šta Jessica misli. U pitanju je slana voda. Kako kaže, obožava da doda pink himalajsku so u svoju vodu.

Kate Hudson

Ako ste se ikad pitali kako Kate uspeva da održi te izvajane trbušnjake, svakako nije zbog doručka. Kako je glumica izjavila, ona ne ustaje gladna. Svaki nutricionista bi rekao da je ovo jako loša navika, ali... svi mi grešimo.

Jessica Biel

Kada je ova lepa glumica u pitanji, ovde se ne radi toliko o tome šta jede, već gde jede. Ova zvezda nosi svoju hranu u kadu, i pod tim ne mislimo na piće tokom kupke, već na prave fine obroke, poput pileće kobasice i velike šolje kafe. Kako ona kaže to je samo život jedne majke. Dok nahrani svog sina uveče, shvati da nije jela, i onda ponese svoju večeru sa sobom u kupatilo.