Čuvene vežbe još čuvenijeg supermodela, koje je svetu predstavila putem video kasete tokom 90-ih, postale su slavne koliko i ona.

Ako nikada niste probali njen kompletan trening, možemo vam iz prve ruke reći da je zaista delotvoran, ali i da vam je za njega potrebno dobro zagrevanje.

Međutim, Cindy se više ne bavi modelingom, te njene vežbe ne podrazumevaju svakodnevni strogi režim od minimum sat vremena vežbanja, ali ono što podrazumevaju to je nekolicina obaveznih vežbi, koje se trudi da ne preskače ni jedan dan.

Razlog za to krije se u kombinaciji vežbi koje radi, to je pod jedan kardio, a pod dva vežbe koje podrazumevaju aktivaciju mišćne mase.

1. Kardio

Njen kardio program vrlo je jednsotavan zapravo, to je trčanje. Mada ne bilo kakavo trčanje.

Jedan deo treninga to jeste klasično lagano trčanje sa slušalicama  u ušima, dok je drugi deo teninga obavezno trčanje uz stepenice.

2. Iskorak sa tegovima

Ovo je njena prva vežba koja uključuje aktivaciju mišića. Vežba podrazumeva iskorak sa rukama visoko podignutim iznad glave, u kojima drži teg. 20 ponavljanja sa menjanjem noge.

3. Nešto drugačiji čučnjevi

Cindy radi čučnjeve uz pomoć pilates lopte. Na sledeći način: lopta je sa jedne strane naslonjena na zid, a sa druge je Cindy leđima prislonjena o nju, polako se podiže držeći balans i ruke visoko iznad glave. Na ovaj način jača se ceo core tela i više mišića uključeno je u vežbu.

4. Trbušnjaci sa tegom

Ne možete da dobijete rezultate kakve ponosno šeta Cindy, ukoliko radite regularne trbušnjake.

Da biste dobili tonus i definiciju koja izgleda zaista zavidno i da biste to postigli u relativno kratkom roku, neophodno je naravno da se pomučite.

Poznata manekenka trbušnjake izvodi držeći u rukama teg - tačnije medicinku, na sleeći način:

Jedno uspravljannje i jedno dodirivanje tla sa medicinkom sa desne strane tela, drugo uspravljanje, pa potom sa leve strane.