Iako nam Viktorijini anđeli izgledaju kao da za svoju savršenu liniju mogu da zahvale samo genetici, i one se muče da bi bile tako savršene.

Adriana Lima je tako otkrila da devet dana pre svoje najbitnije godišnje revije živi samo na tečnostima, a 12 sati pred šou prestane da pije i vodu kako bi joj splasnula i težina koju dobija od vode. Madonna je povremeno na izvesnoj vazdušnoj dijeti.

Ovaj režim “ishrane” praktikuje tako što drži u ruci hranu ali je ne jede.

Jennifer Aniston ima običaj da preskoči doručak i umesto hrane unese ceđeni sok od pomorandže. Ona se kune da je u tome trik za vitku liniju. U inat svima koji tvrde da je doručak glavni obrok tokom dana!

Pred snimanje filma Dreamgirls, Beyonce je morala da smrša pa je počela sa dijetom koja je trajala 14 dana: "Živela sam na javorovom sirupu, vodi i ljutim papričicama. Bivala sam sve tanja iz dana u dan a ljudi su me pitali da li sam dobro - i verujte mi, nisam bila!"

Reese Witherspoon je poznati obožavatelj hrane za bebe! Njena dijeta podrazumeva konzumiranje hrane za bebe umesto doručka i ručka, dok uveče ipak pojede normalan obrok - za odrasle!

Megan Fox je jednom prilikom izjavila da je jedini način da ona ostane vitka taj da pre svakog obroka popije kombinaciju jabukovog sirćeta i vode.

Dok je snimala film Cold Mountain, Nicole Kidman je bila na dijeti tvrdo kuvanih jaja. Ova dijeta nije preterano komplikovana - a ni zdrava: ujutru je jela jedno kuvano jaje, a uveče dva do tri.Katie Holmes je jednom odlučila da smrša tako što će za doručak jesti supu od šargarepe a za ručak i večeru - sirov brokoli! 

Ashley Green se slučajno izgladnjivala tokom snimanja sage Twilight: radila je 12 sati dnevno i nije imala kada da jede pa je tako smršala do neprepoznatljivosti. Možemo da zaključimo da se većina holivudskih trikova za mršavljenje svodi na - nekonzumiranje hrane!