Svake sezone želimo da vodimo sezonu sa stilom, ali u slučaju da ne rizikujemo mogućnost da se prehladimo. Cilj nam je da postignemo moderan i chic zimski outfit u kom će nam biti udobno.

Stvar je u tome što kombinovanje zimskih komada nije uvek lako, posebno sada kada želimo da budemo primećeni na ulicama.

Međutim, ako tražite neke sveže ideje za početak, došli ste na pravo mesto.

Komadi o kojima pričamo ne poseduju samo moderan pečat, već nam pružaju i toplinu što ih stavlja na rang praktičnih komada za hladnije dane.

Naravno, farmerke imaju veliku ulogu, ali i nekoliko neočekivanih stvari (uključujući vašu omiljenu letnju haljinu).

Nastavite da skrolujete za inspiraciju modernih zimskih izdanja koje ćete poželeti da kreirate što je pre moguće.

1. Dodajte kaiš na jaknu

Trik koji će učiniti da vaš outfit izgleda kao da ste u žiži modnog sveta jeste da svojoj jakni ili kaputu dodate kaiš, ukoliko ga već nemaju. Ovo je trik koji mnogi modni ljudi rade svake zime i samo ga prenose na trendi jakne.

2. Slojevi udobnih materija

Ko ne želi da se oblači kao plišani medved kada temperature padnu? Možete zahvaliti Monikh Dale što je pronašla elegantan način da to učini tako što je kreirala svoj zimski look od vunene jakne, pletenih pantalona i krznenih papuča.

3. Ne bežite od klasike

Uvek govorimo o važnosti kombinovanja jednostavnih komada za moćan stajling. Sada, Chrissy Rutherford demonstrira klasičan moderan look za zimske dane koji možete lako postići. Pleteni džemper na pruge i klasične plave farmerke? Možda jeste isuviše jednostavno, ali daje moćan efekat.

4. Zamenite jakne prslukom

Volimo kapute, ali ove sezone smo prilično oduševljeni prslucima. Iako izaziva podele, ovaj komad dobija solidan zamah, što je delimično podstaknuto ovim snažnim izgledom Claire Most. Rolka i džins u kompletu sa borg bucket šeširom nas teraju da se zapitamo da li smo ikada videli slađu zimsku kombinaciju.

5. Aksesoari za kosu

Ukrasi za kosu možda nisu toliko popularni kao pre nekoliko sezona kada je potražnja za njima bila na vrhuncu, ali to ne znači da su prošli. Daleko od toga! Poslušajte Megan Vega i uskladite svoje šnalice sa nijansom vašeg džempera za lak, ali efikasan modni look.

6. Prigrlite boje

Previše je lako upasti u kolotečinu nošenja tamnije palete boja, posebno kada je napolju mračno. Međutim, kao što Marilyn dokazuje, jedna hrabra boja je sve što vam treba da oživite tamnije kombinacije. Sukob između njene narandžaste štepane jakne i crnih čizama pokazuje jedno od najboljih načina da izgledate moćno u malo drugačijem modnom izdanju.

7. Ne odlaži letnju haljinu

Svima nam je teško da se oprostimo letnjih haljina kada dođe zima, ali Sara Louise Thomas ima predlog kako da je još malo zadržite u ormanu. Kako bi ih učinila prikladnim za hladnije mesece, pridodaje im super trendi pletene prsluke. I znate šta? Mislimo da ćemo joj se i mi pridružiti!

8. Kaput u boji će odraditi posao

Slično Marilynom izdanju iznad, obožavamo kako je Sasha Mei uspela da udahne novi život svom monohromatskom izdanju uz dodatak zelenog kaputa boje graška. To je dokaz da minimalisti zaista mogu da prihvate boje zimi - samo je potrebno da zadrže klasične krojeve kako bi se lako uklopili u skromnu estetiku.

9. Šareno pletivo 

Zabavna trikotaža je visoko na lestvici za postizanje šik dnevnog modnog stila ove zime. Neka vas Fia Hamelijnck inspiriše svojom kombinacijom šarenog kardigana sa tanjom rolkom u boji i iscepanim farmerkama, za stvaranje slatkog zimskog outfita.

10. Ne zapostavljajte mini krojeve

Mini suknje i haljine se često smatraju letnjim komadima odeće, ali sve dok imate stila, mogu podjednako dobro da izgledaju i u zimskim mesecima.
Noelle Venegas čini da zimska kombinacija izgleda lako ukoliko uključuje dva komada koji nose ceo look: karirana mini haljina i čizmama preko kolena.

11. Kombinacija različitih materijala

Jedna od najboljih stvari u vezi zime je mogućnost da se igrate sa različitim materijalima kako biste kreirali udoban, ali i kul stajling. Naravno, koža je idealna za bilo koji zimski outfit, jer je udobna, a ukoliko joj dodate pleteni džemper postigli ste vrh komfornosti dnevnog izdanja. Poslušajte Lucy Williams, i nosite par kožnih pantalona sa elegantnim pletivom i jednako upadljivim čizmama.